Pise na kutiji koliko,ja susim u rerni,posle ih drzim iznad peci u radionici ako je kao sad hladno, da se ne ohlade.Ja bih kupio autogeno da sam na tvom mestu,nije to neki novac,a za taj posao kao izmisljeno,to je sve debelo dosta,sigurno 15-20 mm gornje i donje ploce na banani,i bocne stranice su malo tanje,ima tu da brusis i brusis,ja mrzim brusilicu da koristim,em bucno,em leti na sve strane varnice,ploca moze da pukne ,teska brusilica za drzati,a ima da je drzis pola dana da to sredis pre varenja.Predgrej ,nece da skodi,ako varis sa co2 ,punjena zica je bolji izbor,inace bolje idi elektrodom.Za korenski zavar nzm sta ces koristis ,inace 7018 je dovoljno ,ja sam sasiju na prikolici sa 7018 radio,bila skroz pukla,eno drzi i dalje,i na utovarivac isto pukla sasija ,isto 7018 ,a 6010 za korenski zavar,mada nije bilo potrebe,ili bolje sto ti kazes inox neka,zilava je.Ako ces stavljati ploce za ojacanja,ni slucajno ploce da budu nekog oblika tipa kvadrat ,pravougaonik i slicno,bez ostrih ivica.Kucaj na google ''fish plates in chassis welding'' tako treba da izgleda.
Ovaj ima dobre klipove oko popravki ''banana'' sa bagera,moze ti puno pomoci njegovi klipovi.