Alati i radionice

Jesi sačuvao račune da reklamiraš? Reklamacija im je i najveći adut što se tiče alata, menjaju bez problema

Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk

To im je jedini plus. Sačuvao sam račune, samo nikako da odnesem brusilice.
Za udarni je istekla odavno, jer je na zeleni 2god. garancija, a mislim da je kupljen pre 4godine, ili kad je vec bio prvo u ponudi.

Na zeleni alat je 3 godine garancija, na crni 5 godina. Ja sam reklamirao bateriju od zelenog jer je gubila kontakt, ostali alat radi normalno

Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk

Baterija: 18 V | 2000 mAh | Li-Ion
Vreme punjenja: 40min
Broj brzina: 2
Brzina praznog hoda (prva brzina) 0-400 min^-1
Brzina praznog hoda (druga brzina) 0-1500 min^-1
Maks. Obrtni momenat: 40 Nm
Podešavanje sile zatezanja: 21 koraka
Broj udaraca (1 brzina): 0-6400 u min
Broj udaraca (2 brzina): 0-24000 u min
Glava bušilice: 13 mm
Broj baterija: 2 kom
Broj punjača: 1 kom

Jel valja ova? Ima neka bolja u ovoj kategoriji?
Imam istu ali je slabo koristim, dosta je jaca i brza Parkside zelena iz lidla...
Parkside je bila 2500-3000din plus beterija oko 4ah, 3000din...

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Ovaj je 21v 500nm udarne. Lidl alat mi je ok ( ima drugar) pa sam koristio par puta crn njihov udarni. Na kzbr je 2 godine garancija.

Jel zna neko ova svetla za prikolice na wifi kao ili kako vec radi ,gde nema kabla ,ima ona uticnica za traktor i svetla na magnet nazad.
Zanima me koja je max duzina da moze signal sa te uticnice da dodje do svetla ?,jel moze tipa na zadnjoj od 2 zmajevke da budu ta svetla i da dobija signal od traktora ?,sto bi bilo desetak metara dalje.

Ima baterije u tim svetlima,pise po desetak sati traju kao.Nzm ja nista o tome pa pitam,ovo za duzinu mi je bitno,da ne bude ''los signal'' pa bacene pare ....
Edit:nasao sam na jednom proizvodu pise na kutiji 20m raspon max ...valjda i ako su malo povecali,nisu mnogo pa 10ak/m ce biti dovoljno.

Лед светла са својим батеријама. Издрже неколико сати. Има неколико варијанти, даљински, прекидач на папучици кочнице или на инсталацији за приколицу као блутут ви фи. Гледам и ја нешто тако па сам видео разне варијанте.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Nezgodno je sve to sem tog prikljucka sto se ubode na mestu uticnice za svetla.Prekidac na papuci kocnice,a nocu sta je sa zmigavcima,pozicija ?.Daljinski nista bolje.

Најпоузданије је ако има већ постојећа утичница па на ви фи. Или видео сам у једној продавници комплетна инсталација са светлима, жицама и оним каблом увијеним у спиралу што може да се развлачи.
Али ако је негде напред инсталација у проблему џаба све.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Jel zna neko ova svetla za prikolice na wifi kao ili kako vec radi ,gde nema kabla ,ima ona uticnica za traktor i svetla na magnet nazad.
Zanima me koja je max duzina da moze signal sa te uticnice da dodje do svetla ?,jel moze tipa na zadnjoj od 2 zmajevke da budu ta svetla i da dobija signal od traktora ?,sto bi bilo desetak metara dalje.
Sa tom antenicom realno 20 metara bez problema radi (Na nalepnici piše 30 metara što nije tačno). Stavite veću i kvalitetniju 2.4 ghz antenicu i rešen problem sa dometom.

IMG-20250707-180440.jpg

IMG-20250707-180419.jpg

IMG-20250707-180401.jpg

IMG-20250707-180343.jpg

IMG-20250707-180324.jpg

💬 Ne zaboravite da štop lampe morate i da punite.

Nazad
Vrh