MOMOSARIC
Član
Da , samo on manji radi kovacko , varilacko , bravarske , a vise elktro i elektronicke stvari .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ima slika ovde? Rekao sam već (bez uvrede Abarthu) kad radionica izgleda kao apoteka to je obično znak da se njoj ne radi ozbiljno. Nemoguće je držati radionicu tako čistom kao što vidjam neke na youtube i pritom redovno raditi prljave poslove (ne znam kakva je od Abartha). Jedino ako se u radionici obavljaju što kaže Momo delatnosti koje dozvoljavaju da sve bude čisto bez nekog preteranog truda za održavanje. Npr. vidjam radionice za popravku bicikala i verujem da one mogu biti tako čiste ako se u njima samo to radi. Kao što sam rekao ako provedeš više vremena u čišćenju nego u poslu koji u njoj radiš po meni to nije više radionica nego čistionica.Kad spomenu da postoje radionice koje su bas ciste u trenu mi pade na pamet radionica naseg kolege Abartha. Mislim da od njegove cistija radionica ne postoji.
Jel bas taj set ili moze bilo koje dleto?Rucna dleta
Ako neko primeti po lokalnim gvozdjarama neka uzme set da mi posalje placam unapred.Ili neka mi posalje kontakt od radnje.
Jel znaš od prilike gde su slike. Ne mogu da listam 800 strana.@dusanboss
Imaš dosta slika od abarth-ove radionice ovde na forumu koje je on postavljao.
Tvoje mišljenje da radionica nemože biti čista ako se u njoj radi je, naravno, potpuno netačna. Jednostavno, sve je to stvar pristupa poslu. Čovek jednostavno ne popravlja neoćišćene stvari. Pretpostavljam da mu je odeljak za pranje negde odvojen i u radionicu unosi isključivo čiste stvari.
Dalje, veći deo same popravke se i nemože obaviti dok ne očistiš delove, jer drugačije i nemožeš konstatovati neispravnost.
Ako montiraš čiste delove, i znaš šta radiš, mogućnost za grešku je jako mala.
Kada je gradio svoju radionicu, napravio je po svom ukusu, sa keramikom i na podu i zidovima sa sve fugnama. Higijenu održava kao i u kući, i nevidim nikakav problem u tome.
Na zapadu sam video dosta takvih radionica u kojima rade balkanci, i koji ih održavaju kao i kolega @abarth 822. Dok u našim krajevima ljudi smatraju da je haos i prljavština vrlo poželjna..
Recimo, jedna od poznatijih radionica u Augsburgu, koja se bavi remontom hidraulike, radi u takvim uslovima, platnene stone podmetače uredno peru u mašinama za pranje i čak peglaju(ne ručnom peglom, već u valjcima). Svako jutro, čist podmetač je na stolu spreman za rad tog dana.
Razumem ako se samo pranje i neki prljaviji poslovi obavljaju van, ali ako treba da imaš pred radionicu za radionicu ... Radionica ne možePretpostavljam da mu je odeljak za pranje negde odvojen i u radionicu unosi isključivo čiste stvari.
У вези тих подова: је л' неко има искуства са којекаквим насутим масама по поду радионице, типа епоксија или какве све још шпеције да се користе?E sad pločice u radonici... hmm lepo izgleda sigurno, ali pre ili kasnije nešto će ispasti i keramičke pločice će biti razbijene. Ja ne bih to stavljao sam ako sam stolar ili sl. gde se neradi mnogo sa teškim metalnim predmetima.
Nađi sve poruke od člana .Jel znaš od prilike gde su slike. Ne mogu da listam 800 strana.
Mislim da je za radionicu ubedljivo najoptimalnija opcija poda upravo taj epoxi.У вези тих подова: је л' неко има искуства са којекаквим насутим масама по поду радионице, типа епоксија или какве све још шпеције да се користе?
Jel bas taj set ili moze bilo koje dleto?
Kao npr ovo