Pogledaj oglase na netu,imas polovni za oko 150 eura sve komplet...za tu cenu boce uglavnom budu oko pola pune a ko zna mozda nadjes i pune.Jel zna neko po kojoj ceni i mozda gde ima da se nabavi autogeni aparat povoljno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pogledaj oglase na netu,imas polovni za oko 150 eura sve komplet...za tu cenu boce uglavnom budu oko pola pune a ko zna mozda nadjes i pune.Jel zna neko po kojoj ceni i mozda gde ima da se nabavi autogeni aparat povoljno?
Cemu sluze ti co2 aparati od 200+ ampera
A ovi od 200 ampera i vise zasta su oni dobri ?Za zavarivanje,ovi do 180A,a jos i monofazni dobri su samo za auto limariju
sva tri rajborera 6000 ili po komadu_
gde si kupio
jel ostalo jos nesto u ponudi tog dobavljaca iz baneta
Nadam se da nisam promasio temu,potrebna mi je mala pomoc,u pitanju je Varstroj CO2 aparat,model Varmig 180.
Danas kada sam vario u jednom trenutku pocinje nenormalno brzo da izbacuje zicu i jednostavno pri takvom izbacivanju varenje je nemoguce,ili bolje reci zavarivanje.
Probao sam da regulisem na potenciometru,ali ocigledno je tu neki problem,jer se zica izbacuje istom brzinom i ako je namesten na 1 i na 10,takodje kada ga stavim na 0 on opet istom brzinom izbacuje zicu,a valjda tada ne bi trebao nikako,da li je moguce da je otisao potenciometar ili je mozda nesto drugo u pitanje?
Inace je aparat jako malo radio,pa sam prilicno iznenadjen...