Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa ovim uredjajem ne moze da "tinja"faza kao na glimarici od neke samoindukcije.Koristio sam nesto slicno par puta i jako mi se svidela. Sad vidim da ima modela koji rade od 6v do 700v i AC i DC.Ta benning viljuska bas nema neku preteranu upotrebu u domacinstvu. Moze e tako da menja glimericu ili da se ispituju osiguraci.. sijalica... grejaci
https://www.kupujemprodajem.com/Ala...CO2-od-5kg--69525232-oglas.htm?filter_id=1094Ima li mozda neko da proda bocu od co2 malu od 5kg
Kakva je to mašima? To PLC u ormaricu pošto vidim ima i panel.
Sa ovim uredjajem ne moze da "tinja"faza kao na glimarici od neke samoindukcije.Koristio sam nesto slicno par puta i jako mi se svidela. Sad vidim da ima modela koji rade od 6v do 700v i AC i DC.
Ovaj lud, ja malo vise platio aparat
B&D alati su po meni srednja klasa ,pogotovo stariji modeli .Još kod nas radi velika brusilica iz osamdestih ,italijanske proizvodnje,kao i bušilica Jugoslovenske proizvodnje.Da li su novije mašine sličnog kvaliteta ,ne znam.Kakva su vam iskustva sa Black & Decker alatima (bušilice, brusilice, ubodne testere...), al onim starijim iz osamdesetih- devedesetih godina, ne ovim novim?
Kupio sam jedan fen za skidanje farbe iz 86., malo mu bruji ventilator al' inače ok radi. Pa me je sad zaintrigiralo kakve su im bušilice (i drugi el. alati) jer ih često viđam po pijacama a jeftiniji su u odnosu na bosch, metabo, aeg i sl. ?
I uopšteno, kako su se kotirali black & decker alati u odnosu na ove bolje brendove u tim osamdesetim - devedesetim godinama?
Kakva su vam iskustva sa Black & Decker alatima (bušilice, brusilice, ubodne testere...), al onim starijim iz osamdesetih- devedesetih godina, ne ovim novim?
Kupio sam jedan fen za skidanje farbe iz 86., malo mu bruji ventilator al' inače ok radi. Pa me je sad zaintrigiralo kakve su im bušilice (i drugi el. alati) jer ih često viđam po pijacama a jeftiniji su u odnosu na bosch, metabo, aeg i sl. ?
Imam njihove elektro škare za živicu 20ak godina stare i rade dosad bez greške. a naradile se poprilično
I uopšteno, kako su se kotirali black & decker alati u odnosu na ove bolje brendove u tim osamdesetim - devedesetim godinama?
Jel opravljao ovo ko?
Samo odjednom nece vise da zatamnjiva.
Jel si probao da je drzis par sati na suncu?Jel opravljao ovo ko?
Samo odjednom nece vise da zatamnjiva.