Milton
Član
KIshRobert, jesi razmisljao sta o onim kzuberovim brusilicama, vidim ima ih dosta povoljnije od einhela.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
uzmi od aparata za gaseneje,boca je puna sa gasom.Kad ga potrosis onda odvrni ventil i odseci cev sa ventilu da ti nebi mrznuo gas.
zdravo davno sam to radio.Pre 6 god. sam presao na ferolajn i presretan samNe mora da sece. Izvrne se iz ventila
Nadjes od PP aparata odes u INKOM NS das nju i 3 crvene dobijes punu atestiranu kojoj je zamena 900 kintiIma li mozda neko da proda bocu od co2 malu od 5kg
Nadjes od PP aparata odes u INKOM NS das nju i 3 crvene dobijes punu atestiranu kojoj je zamena 900 kinti
Poslano sa mog Moto C koristeći Tapatalk
Nije na prodaju ,možda nekad ustrebaju.Interesuje me visoki napon.Ako su vam visak a ispravne,ja sam zainteresovan za njih.
Naravno, zato prvi put 3crvene platisRade zamenu i neatestiranih boca?
Bio sam 100% siguran da cu dobiti ovakav odgovor ali ajd da ipak pitamNije na prodaju ,možda nekad ustrebaju.
Imam ja i puna je gasa.Ima li mozda neko da proda bocu od co2 malu od 5kg