Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U pozadini iza tog vidim da imas jos dvaOstajete uskraćeni za "pogled u unutrašnjost" jednog kompresora za rashladni uređaj, jer sam, izgleda, uglavnom, uvaljao kroz trampu s Ciganima-gvožđarima za plastične vangle i korita...Imam neke delove, i sav bakar je u jednoj kanti, ali nedostaje dosta delova, a najslikovitija bi bila direktna fotografija unutrašnjosti, čim se iseče poklopac brusilicom i otvori...
Elem, evo mog kompresora, nisam ga otvarao, ali sam jednom istočio trafo ulje iz njega, pa nalio naftu unutra, promućkao, pa opet istočio, i nalio proceđeno trafo ulje natrag... Kažu da najčešće crke od opiljaka, kada napravi kratak spoj... Spojio žice u kućištu, da imitira prekidač, direktno povezao glavni vod starim kablom od radio aparata, otvorio cevčice za ulaz i izlaz vazduha, povezao na izduvnu cevčicu "pištolj" s manometrom, i tako radi već dugi niz godina...
Nije nikada ni štucnuo, jedino ga u hladnim zimskim danima unosim u toplo, jer ulje toliko zgusne da ne može pokrenuti motor...
Priznajem da ne znam o kakvim se preinakama radi, iz priče kolege Mirosti-ja...
Kod mene nisu trebale, zaista i ovako odlično radi, a bukvalno svakodnevno se koristi...
Ma ne idem ja nikud bez novaca. Merkam vec dugo njihov co2 +mma MIG160[n219] za 38100 rsd, sve vise imam terenskog posla I ne mogu vise da teglim stari co2 pa sam mislio ovo da uzmem ali uvek nesto prece od preceg. NIsam vise mogao proci tehnicki sa autom pa daj uzmi drugi pa daj nove zimske gume pa sarvis I ulja I tako pd toga za sad nista.ja sam hteo co2 da kupim kod njih ali nisam uspeo da skupim novce.Ajde napisi cene ako budes isao do njih.Imaju nesto u ponudi preko fcb ali nisam video co2
da,naravno.Koristim popularniji naziv koji svi znaju.Gorane mislis na mig aparat? merkas neku konkretnu marku?
U pozadini iza tog vidim da imas jos dva
Nadji dobru bocu i sastavi sva tri, (ako su ispravni) mislim da bi bila prava stvar
amperaPazi se Wurtha ima jako puno kopija, imaju I zicu 0,8 u malom kolutu kopiju.
Cega 250, ampera ili novaca
ampera
sad imam varstroj trofazni 200,ali cesto mi se gasi kad malo duze varim
verovatno je punjena,u velikim firmama se neisplati da varioci guraju boce za sobomZavari on to bolje od robota, a kakva mu ono sljaka mora da radi sa punjenom zicom.