Milton
Član
Probaj prazan , mozda ga dignu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nikad na praznom kamionu ne ode gumaProbaj prazan , mozda ga dignu
I ja se tako odnosim sa komsijama i prijateljima, kad treba da plate, to ih najvise zaboli i ako je neka mizerna cena u pitanju.Posto ti je komsija, tu bi trebala da bude cena koja ga nece 'zaboleti', a i treba kod komsa da sutra mozes opusteno svratiti na kafu a da te niko ne gleda mrko(u stilu 'odrao' nas je).
Posto imas iskopavanja, salovanja, betoniranja itd, najbolje da radis nekom solidnom dnevnicom koja te pokriva, a njega previse ne opterecuje.
Obavezno je dogovori sa njim pre pocetka radova, jer moze se desiti da mu ne odgovara, a naknadna svadja nikome ne treba..
Kada ide samo bravarija, cena je obicno 1:1 prema materijalu..
Ja komsijama odavno ne naplacujem rad, nego ih zaduzim da mi pomognu u istoj meri. To doprinosi i njihovom osecaju vaznosti jer se njihov rad jednako ceni kao i moj..
Time sam koliko-toliko izbegao mogucnost ogovaranja, koje kod nas Srba postoji kao omiljena razbibriga..
Uspeh se ne prasta
Послато са TA-1021 уз помоћ Тапатока