ichbinmilan
Član
Pametno, ko će bacati toliko para na adapter. Znam sam ja da ćeš ti da se snađeš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Postoji ,gde je elektronika problem.Kiraj da li postoji nesto sto nisi popravio do sada?
Da je fein (narandžasta) ,primio bih poklon .Kiraj jel primas na poklon neispravnu busilicu ?
Boja serpa plava original iz Madjarske iz srecnih 90-ih, nesto joj ne radi, ja sam odavno kupio drugu a ovu mi zao baciti.
Kiraj jel primas na poklon neispravnu busilicu ?
Boja serpa plava original iz Madjarske iz srecnih 90-ih, nesto joj ne radi, ja sam odavno kupio drugu a ovu mi zao baciti.
Šta preporučujete kad su ključevi za točkove u pitanju? Oni manijaci što montiraju ako nisi tu krvnički ih zategnu pištoljem da se novi fabrički redovno lome pa ih više i ne tražim. Po prodavnicama imaju neki teleskopski koji djeluju upotrebljivo, ali ne znam kakav je kvalitet. Jesu li oni čemu ili da tražim onaj fiksni unior ili nekog drugog proizvođača šta već bude?
Pre neki dan sam licitirao takvu aku.Navodno je neispravna baterija .Može da radi izvesno vreme kada se napuni ali ....Plaćena je 260 dinaraJa bih rado primio takav poklon, obožavam te nepoznate stare marke ali znam da je slanje poštom preko granice zapetljano
Usput, konačno sam uspio da kupim moju prvu Fein mašinu, Fein Typ 110 02, akumulatorski šrauber. Plaćen čitavih 3.28 Evra.
Da, za auto. Ključ 17 čini mi se.Jel za tockove od automobila ili...?
Ja za zapekle i velike matice z otpustanje koristm onaj "Ruski kljuc"....
Da, za auto. Ključ 17 čini mi se.