nesto2
Član
Koliko su "originalni" ovi originalni binzel polikablovi po oglasima? Hocu da kupim pa nalazim od 50e do 150e varijante do 200a 3m duzine. Ovaj moj je vec gotov jer zapinje trokira pa ne mogu da odrzim stabilan luk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako zapinje zica, probaj da zamenis buzir. ima da se kupi posebno....
Brusilice večinom duže traju jer se manje sile. I sa jeftino brusilicom možeš da prerežeš isti komad čelika kao sa skupljom, ako imaš malo osjećaja. Sa bušilicama je problem pogotovo ako se buši beton kad je treba stisnuti, tada ove jeftine brzo odu. I ja sam neki dan kupio jednu bušilicu na buvljaku, stara iskra , teška 7,8 kg, 400 w i 800 obrataja za 15 €. Radi stvarno dobro i nakon toliko godina glava joj ne baca ni mm , to se pogotovo ividi kad bušiš metalUzeo sam pre nekoliko meseci ovakav komplet. Brusilica radi bez greske, a busilica je bila na servisu, i posto tu uglavnom nema sta da se popravi dobio sam novu. Misljenja sam da za ovu cenu i dve god garancije ovaj komplet vredi.
Brusilice večinom duže traju jer se manje sile. I sa jeftino brusilicom možeš da prerežeš isti komad čelika kao sa skupljom, ako imaš malo osjećaja. Sa bušilicama je problem pogotovo ako se buši beton kad je treba stisnuti, tada ove jeftine brzo odu. I ja sam neki dan kupio jednu bušilicu na buvljaku, stara iskra , teška 7,8 kg, 400 w i 800 obrataja za 15 €. Radi stvarno dobro i nakon toliko godina glava joj ne baca ni mm , to se pogotovo ividi kad bušiš metal
Ne .Nafta ,WD 40 ,žičana četka ,šmirgla ,....Kiraj, rdju skidas elektrolizom?