Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da. bas smo jednom g. Kiraj i ja diskutovali oko tih kljuceva. Ali meni je nekako vrh Hazet 600 serija. Uopste svidja mi se Hazet dozivotna garancija kao i to sto postoje setovi za reparaciju racni. Naravno Stahlwille je broj 1 ali je preskup, mada ni ovi nisu puno jeftinijiJos samo nedostaje Gedore No.1B. Jako masivni kljucevi.
Dowidat se više ne proizvodi barem ne u Eyropi.Kada su se braća razišla ,jedno vreme su radili samostalno .Gedore je opstala na tržištu dok je Dowidat promenuo više vlasnika.Jedno vreme su se prodavali kao Belzer-Dowidat a od 1988 se gubi Dowidat a prodaju se pod imenom Bahco-Belzer.
Rahsol je 70-desetih kupio Gedore .
Zanimljivo da se veliki broj kompanija koje rade alat(Gedore ,VBW,Matador,Padre,Hazet ,Elora) nalazi u gradu Remscheid.
- - - - - - - - - -
Našao sam podatak da Dowidat negde postoji.
"Marka Dowidat pripada Toolmart Australiji"
Dowidat se više ne proizvodi barem ne u Eyropi.Kada su se braća razišla ,jedno vreme su radili samostalno .Gedore je opstala na tržištu dok je Dowidat promenuo više vlasnika.Jedno vreme su se prodavali kao Belzer-Dowidat a od 1988 se gubi Dowidat a prodaju se pod imenom Bahco-Belzer.
Rahsol je 70-desetih kupio Gedore .
Zanimljivo da se veliki broj kompanija koje rade alat(Gedore ,VBW,Matador,Padre,Hazet ,Elora) nalazi u gradu Remscheid.
- - - - - - - - - -
Našao sam podatak da Dowidat negde postoji.
"Marka Dowidat pripada Toolmart Australiji"