Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo je zesce dobra izreka!!!Kosjerac je napisao(la):Tako je danger, nemoj nasilu uzmi veci cekic
Jes' jes' i meni se sviđa!Spajki je napisao(la):Ovo je zesce dobra izreka!!!Kosjerac je napisao(la):Tako je danger, nemoj nasilu uzmi veci cekic
mityoo je napisao(la):Jes' jes' i meni se sviđa!Spajki je napisao(la):Ovo je zesce dobra izreka!!!Kosjerac je napisao(la):Tako je danger, nemoj nasilu uzmi veci cekic
Taj je najbolji za precizne radovemityoo je napisao(la):Čudiš se? Omiljeni alat mi je čekić od 5 kila!
mityoo je napisao(la):Čudiš se? Omiljeni alat mi je čekić od 5 kila!
Taman za jednu ruku da je uposli a ima dobar koeficijent "ubeđivanja"meshter je napisao(la):Taj je najbolji za precizne radovemityoo je napisao(la):Čudiš se? Omiljeni alat mi je čekić od 5 kila!
ja to od moje sramote ne smijem uraditizokidrum je napisao(la):Izbacite neku sliku radionice (kompletne), gde je sav alat na broju.......