Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Varili kabinu na URSUS-u. Kad sam ga prevrnuo malo je popustila na varovima i posle kad smo je ispravili to je doslo do izrazaja pa je moralo da se vari. Ali osim tog malog kvara sljaka WALMER bez greske.Aco sta se pravi?
Da se javim u ovoj temi, jer zna neko gde ima da se kupi liveni poklopac na septičku jamu, prečnika oko 50 cm? tj. da li možda neko u blizini ima livnicu da prave te šahte, meni bi trebao samo liveni prsten a poklopac bi napravio od pločevine,
Da se javim u ovoj temi, jer zna neko gde ima da se kupi liveni poklopac na septičku jamu, prečnika oko 50 cm? tj. da li možda neko u blizini ima livnicu da prave te šahte, meni bi trebao samo liveni prsten a poklopac bi napravio od pločevine,
Varili kabinu na URSUS-u. Kad sam ga prevrnuo malo je popustila na varovima i posle kad smo je ispravili to je doslo do izrazaja pa je moralo da se vari. Ali osim tog malog kvara sljaka WALMER bez greske.
12-14
28-25
to se retko kad koristi
Vladj, sad znam koji si na limundu.
Koliko si platio ovaj Gedore 30?
A ovaj 32-36 USSR je džabe, 99 dinara. Ja bio zaboravio na licitaciju.
Ja sam taj 25-28 dobio od prijatelja ali zaboravljam da ga uzmem. Njemu ne treba a izgleda ni meni