Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Imam ovaj motor sa reduktorom i namenio sam ga za mašinu za meso ili da sluši na kazanu za rakiju . Zna li neko da sa pločice protumači snagu jel me buni sa desne strane šta znači ovo "ps 3" da li je to snaga u kw mada mi deluje mali za 3 kw i desno dole "A 1,07/ 0,62" ili je to snaga s obzirom da piše 220/380 što bi trebalo značiti da može monofazna ili tofazna struja. Iskreno nisam ni znao da motor može da bude i 220 i 380W ili grešim.Trenutno radi na trofaznu. Koje ulje da sipam u reduktor.
To PS uglavnom pise na starijim njemackim motorima a to je pferdsterke ili konjska snaga, u ovom tvom slucaju imas 3 konja.A sto se tice ulja za reduktore uglavnom ide sae 90.
Zasto bi bio slab za 3 zdrebeta,vidis da je motor trofazni i on je uvijek jaci od monofaznog a time i manji po velicini.A te cifre na koje tipujes vidis da imaju oznaku A sto znaci koliko vuce ampera.