Alati i radionice

Za klasicne maske sa tamnim staklom dobra fora je umesto providnog stakla koristiti plasticna jer ih ima u istoj dimenziji. Manje lepe a na naglavnim maskama znaci razlika i u tezini (ja koristim providnu plastiku pa tamno staklo pa providnu plastiku) tako da je tamno staklo zasticeno sa obe strane i traje jako dugo.. Sto se tice automatskih, neki minimum je pedesetak evra budzeta i za te pare ima iweld nored eye 3 koja je odlicna. Posle nje esab warrior i savage a41 u rangu 120/140e.. Iza toga Optrel p550 neo koja je odlicna ali je skoro duplo skuplja od prethodnih.. Imam ih sve i najcesce koristim ovu najjeftiniju 😂 Ukoliko je i ona skupa bolje koristiti klasicnu nego no name kineze 🙂

Imao sam kinesku za 2000 a sad uzeo jasic misli da je bila oko 6-7000 osetna razlika kad se radi
927225ee52a475a4ac77db174cb29821.jpg

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

I ja moram da pitam, sta da radimo mi hobisti koji ne varimo svaki dan i ne zivimo od toga.
Masku od 1000e sigurno necu kupiti.
U svakoj prici se ovde preteruje, da ne kazem drugacije nesto.
Skoro sam bio kod decka koji zivi od bravarije, ozbiljno u tom poslu, koristi socijalne aparate i maske, eno ga ziv i zdrav.

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Daj tom decku klasicnu masku sa staklom br13 , da nesto zavari, neku bravariju , pa onda javi da li pogodio mjesto koje treba da zavari.

Poenta je da ne moze da pogodi gde treba da vari ako ne vidi

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Nazad
Vrh