Alati i radionice

Momo jel si koristio punjenu zicu na Hugong-a ?.Jel bese smo dobili tockice za nju ,ili treba da se dokupi ?.
Inace juce menjao bocu co2 onu visoku ,ako se dobro secam potrosio sam oko 30-35 kg zice sa tom jednom velikom bocom,nzm jel to malo ili puno ?.Nesto oko 10l protok koristim gasa ako se ne varam,i ako je tacan kineski regulator ...

Oko potrosnje tu je to. Tockici koji su dosli u rezervi mislim da su za zicu za varenje Al i tako nesto neznam dali su za punjenu. Nisam je koristio.
Inace 0.8 zicu , dosad samo zagrebacku i sve ok. Prvi put kupim wurth zicu , stala vec tri puta . Fabricki namotana sa greskama , svu sam isjeckao.

Pa u zadnje vreme varim 1-2cm debljine plocasti materijal,svidja mi se ona opcija 4t ,gde pritisnes prekidac i pustis a on nastavi da vari,ne moram celo vreme drzati prekidac,pogodno i za nepristupacna mesta xd.
Ja cu bas poruciti tu EZ zagreb zicu,vidim ima na KP za 1400 din ,ako je to ista zica u pitanju koje sam do sad uzimao.Koristio sam skoro sve one Grcke do sada,Sideweld ,nikad nikakvih problema sa njima.
Jel za punjenu zicu ne moze isti tockici kao sad sto koristimo ,ako je isto 0.8 debljine ?.

Arkadije, dosta debelo zavarujes sa njim, ja uglavnom do 10mm sa CO2. Sto se punjene zice tice mislim da ona ne postoji 0,8 debljine vec 0,9. Tako da treba zameniti tockice.

Oko potrosnje tu je to. Tockici koji su dosli u rezervi mislim da su za zicu za varenje Al i tako nesto neznam dali su za punjenu. Nisam je koristio.
Inace 0.8 zicu , dosad samo zagrebacku i sve ok. Prvi put kupim wurth zicu , stala vec tri puta . Fabricki namotana sa greskama , svu sam isjeckao.

Nisu za al, ja narucio sa alija 4-5e oba....

Nisu loše aku makaze (za seču malina za sad), pritom naručio i jednu aku šrafilicu, a oni mi poslali dve (izmedju kojih sam se dvoumio). :) Sve sa poštarinom 8000din
fuVKyuk.jpeg

U Lidlu moment ključ 2000 din! Pazario jedan. Koliko može da ne valja za te pare?
Ima kao i neku deklaraciju da zadovoljava neki ISO i da nijedna od testiranih vrednosti ne greši više od 2%
Vidim na youtube testirali ljudi kažu da je ok.

U Lidlu moment ključ 2000 din! Pazario jedan. Koliko može da ne valja za te pare?
Ima kao i neku deklaraciju da zadovoljava neki ISO i da nijedna od testiranih vrednosti ne greši više od 2%
Vidim na youtube testirali ljudi kažu da je ok.
I ja sam ga mjerkao, al već imam jedan s istim "rasponom" hegertov pa kontam koji će mi qrac dva ista.

Nije ispalo loše, ali, po meni, zajjeb'o si se...
Trebao si da napraviš nogare sa strane a ne da zatvoriš dno...
Tako bi imao veći raspon za podešavanje visine....
Imam i takav odprije. Mislim da je to isto . Hod maksimalan je od visine civije do zemlje kako god , nemoze biti veci hod ,jedino teleskopski.
Stopa je sta se naslo , ovo je postolje od starog traktorskog sica.

Nazad
Vrh