MOMOSARIC
Član
Njuskam nesto po lokalnom otpadu ,trebalo mi nesto i vidim zanimljivu spravu . Ko kaze da se vrijednim radom nemoze obogatiti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Oko potrosnje tu je to. Tockici koji su dosli u rezervi mislim da su za zicu za varenje Al i tako nesto neznam dali su za punjenu. Nisam je koristio.
Inace 0.8 zicu , dosad samo zagrebacku i sve ok. Prvi put kupim wurth zicu , stala vec tri puta . Fabricki namotana sa greskama , svu sam isjeckao.
Jel isto imas hugong 200? Jesu tockici zaAL sa V kanalom ili U ili nesto trece? Jesi probavao aluminijum variti , kako ti se cini?Nisu za al, ja narucio sa alija 4-5e oba....
Jeste 200lcd, sa U kanalom su za al, i ne stizu uz aparat.. nisam vario al, nabavio tockice i tu se stalo.Jel isto imas hugong 200? Jesu tockici zaAL sa V kanalom ili U ili nesto trece? Jesi probavao aluminijum variti , kako ti se cini?
I ja sam ga mjerkao, al već imam jedan s istim "rasponom" hegertov pa kontam koji će mi qrac dva ista.U Lidlu moment ključ 2000 din! Pazario jedan. Koliko može da ne valja za te pare?
Ima kao i neku deklaraciju da zadovoljava neki ISO i da nijedna od testiranih vrednosti ne greši više od 2%
Vidim na youtube testirali ljudi kažu da je ok.
jednu safilicu si dobio gratis...Nisu loše aku makaze (za seču malina za sad), pritom naručio i jednu aku šrafilicu, a oni mi poslali dve (izmedju kojih sam se dvoumio).Sve sa poštarinom 8000din
Imam i takav odprije. Mislim da je to isto . Hod maksimalan je od visine civije do zemlje kako god , nemoze biti veci hod ,jedino teleskopski.Nije ispalo loše, ali, po meni, zajjeb'o si se...
Trebao si da napraviš nogare sa strane a ne da zatvoriš dno...
Tako bi imao veći raspon za podešavanje visine....