Bobo
Član
Imas pun youtube "spark testing" videa. Uzmes brusilicu i malo zabrusis materijal i prema boji, obliku i kolicini iskri se moze odrediti koja je vrsta materijala u pitanju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
EZ 11 ima, za ove druge neznam.Pitanje za kolegu muhanicar-a i ostale drugare iz HR, jel se mogu jos kod vas naci elektrode EZ11F sa sivom oblogom i EZ5KSP sa crnom oblogom, da li se to jos pravi uopste ili sam ja ostareo pa nisam u toku.
To i je problem, stisneš desetak puta i onda vani probaš (ako ide bacaš mast), a ako nejde onda neznaš koliko si nagural.Posle 1000 puta napunjenih dekalamita nauci se ja ne stedim na masti, dok ne procuri ne stajem, gde nemozes videti da je probilo u toku podmazivanja izcupas crevo i pljucnes u zemlji cisto da proveris dal ide!
Sto kaze cira dobro progura zapekle mazalice...
Baš se i nebi složil s tobom.A i primeti se da li druka mast ili samo na prazno druka...
EZ 11 ima, za ove druge neznam.
Evo link na katalog http://www.elektroda-zagreb.hr/proizvodi/elektrode.html
Posle 1000 puta napunjenih dekalamita nauci se ja ne stedim na masti, dok ne procuri ne stajem, gde nemozes videti da je probilo u toku podmazivanja izcupas crevo i pljucnes u zemlji cisto da proveris dal ide!
Sto kaze cira dobro progura zapekle mazalice...
Tu mogu da se koriste elektrode za navarivanje raonika: Esab OK 84.78, Jesenice Abradur 54 ili 58.Koje biste elektrode preporucili za navarivanje ostrice na otkidackim roljama, da bude sto tvrdji var?
Nudili mi u gvodjari zute rutilen 2000s?
Koje biste elektrode preporucili za navarivanje ostrice na otkidackim roljama, da bude sto tvrdji var?
Sanana, jel se majstoru "omaklo" kad je pisao flomasterom oznake vilastih kljuceva pa imas dva puta 16-17 a ni jedan 18-19?
Koje biste elektrode preporucili za navarivanje ostrice na otkidackim roljama, da bude sto tvrdji var?