Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
au sta mi sve rece, ja otvorio i probo jednu nema sanse.. sad mi je jasno. to mi je starac doneo iz slovenije.pise EVB50.elekrtode jesenice
pa sta cu ja sad stim, nemam kako to potrosit. jel su one skuplje od ovih...
Ja sam prošle godine na sajmu kupio pištolj za šrafove Rodcraft,navodno je to ista firma kao i Chicago pneumaticJel ima neko Rodcraft pneumatski alat?
Nije to redak slučaj da se to desi ja takve stvari i probleme sam rešavam ................I ja imam od neke Austrijske firme, ali sam se P.R.C.nuo jer na pistolju malim slovima pise proizvodjac: p.r.c. par puta sam tek radio sa njim i samo duva vazduh napolje ali ne okrece
I ja imam od neke Austrijske firme, ali sam se P.R.C.nuo jer na pistolju malim slovima pise proizvodjac: p.r.c. par puta sam tek radio sa njim i samo duva vazduh napolje ali ne okrece
Nema, CP-ejka je zakon. Ja imam dve male i jednu veliku i stvarno su neuništivi alat uz minimalno održavanje.Ovoj starudiji od cikago pneumatika ne smeta nista i ne secam se kad je zadnji put vidio ulje