Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nemozes ga nikako spremati za zimu on se ne dira tj. on se ne odrzava dok radi radi kad crkne kupuj drugi i to je toNorth ARMY je napisao(la):ja imam sa zelatinom u skuteru pa me zanima kako ga spremiti za zimu ??
Rastislav je napisao(la):@dukej
Pa zar 577 nema akumulator od 97Ah,moj drug je imao stari tip 577 akumulator je bio od 97Ah.Ti onda imas 150Ah na tvojoj 560.Da li originalno idu ta dva akumulatora ili koji ide originalno na njega.
8 godina je i vise nego dovoljno . Ako imas dobar motor alanser ima da pali ko minadukej je napisao(la):Mislim da im je 8 sezona koliko su kod mene odradili sasvim dovoljno i da na proleće idu na prvi tamić ili špediter koji prođe ulicom i iz kog se čuje "kumulatoriiii".
A što se tiče da li jedan veliki ili dva mala, i ja mislim da je bolje jedan, ako ništa drugo, ono bar zbog veće udarne (startne) struje i manje klemni.
Ako JE 24Vabro je napisao(la):Dali je to izvodljivo ako je alanser od 24V ?
Da li ti samo anlaser radi na 24V ili ti su i svi instrumenti na 24V.Ako nisu onda samo kupis anlaser na 12V i jedan veci akumulator...napr.143Ah ili veci.Ako su ti instrumenti na 12V onda ti i alternator puni na 12 tj 14V dakle s tim nemas brige.(pogledaj za svaki slucaj mislim da treba da pise na regleru na koliko puni volti)abro je napisao(la):Ako JE 24Vabro je napisao(la):Dali je to izvodljivo ako je alanser od 24V ?