Koristio sam od Timak agro - fertileandre gold - u količini 3 l po ha kad soja ima 6-7 trolistaka a predusev je bila šećerna repa.zorancile je napisao(la):Mico, koju si folijarnu prihranu koristio, kad, koliko ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koristio sam od Timak agro - fertileandre gold - u količini 3 l po ha kad soja ima 6-7 trolistaka a predusev je bila šećerna repa.zorancile je napisao(la):Mico, koju si folijarnu prihranu koristio, kad, koliko ?
Svaki usev je odlican na secernoj repi, jer pre repe se "posoli" sa prilicnom kolicinom NPK.mica967 je napisao(la):Koristio sam od Timak agro - fertileandre gold - u količini 3 l po ha kad soja ima 6-7 trolistaka a predusev je bila šećerna repa.zorancile je napisao(la):Mico, koju si folijarnu prihranu koristio, kad, koliko ?
Pošto soju većina seje sa pneumatskim sejalicama treba ih podesiti tako da poseju do 450.000 zrna po ha, tako će te prilikom vršidbe siguno imati željeni sklop oko 400.000 biljaka.tamara1611 je napisao(la):Koliko kg semena soje ide po jutru ili hektaru?
Zorane nebitno koliki je međuredni razmak, obično oni koji seju na 70cm razmak u redu zrna je 2.8-3cm a oni što seju na 50 cm kod njih je razmak zrna oko 4.5 cm.Bitno je imati traženi sklop u žetvi u zavisnosti od sorte oko 400.000 biljaka.zorancile je napisao(la):Mićo, da li ovo važi ako se seje na 50 i na 70cm?
kako je spartas?kristal je napisao(la):Ja sejem na 45cm pneumatskom,sa rasirenim tockovima.Posle kad vratim tockove,vatam 3reda izmedju tockova.