mirko67
Član
Поглед са Голије, данас.
Poslato sa ABR-LX1 pomoću Tapatoka
Poslato sa ABR-LX1 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakav si ti profesionalac kakve fotografije pravis ovo je cudo .Ovo je neka druga dimenzija nameravam vec dugo da skinem neke tvoje fotografije i da ih uramim . Ove fotografije su takvo upumpavanje pozitivne energije i adrenalina ALAL TI VERA MAESTRO

Dobar momenat si uhvatio Momo ali to nije fotografija koja podize energiju i koju bi stavio u kucu u radni prostor ili u neki ugostiteljski objekat pozadina je crna i siva i depresivna .Ovde na ovoj temi fotografije ima 1/3 slika na kojima su traktori i kombajni ne vidim zasto se toliko masovno slikaju traktori kao da sam na agrooglasima za prodaju traktora a ne na temi umetnicka fotografija .Dalje sve fotografije na kojima se nalaze dalekovodi ili mnogo nekih bandera skrnave fotografiju i ti detalji toliko kvare sam pejzaz zatim nisam ljubitelj mrtve prirode i fotografija na kojima su neke zidine ,tvrdjave ,crkve gradjevinski objekti znaci sto manje cigli sto vise prirode . Dalje kada sam rekao za kolegu da je majstor fotografije i da se primecuje drasticna razlika izmedju njegovih fotografija i ostalih vidi se da je u materiji mnogo dugo i da zna znanje .Dali ih sminka i dali im daje umetnu aromu predpostavljam da da ali i tu se vidi njegova sposobnost i osecaj za lepo i za kvalitetno a nenapadno sminkanje .Pored kolege G79 i kolega Stevanovic iz Zajecara ima dara za fotografiju neke su mi bile veoma interesantne Ljusa iz Lacarka je izbacio jednu prelepu sa drvetom i opalim liscem a Spatnik iz Topole je uhvatio jedan zimski pejzas uhvatio savrseni momenat .Jedna iz "arhive" od prosle godine . Totalno neprofesionalno ali dobar momenat , mislim?
![]()
grok image 1775774685233 — Postimages
postimg.cc