Agro-fotka

Поглед са Голије, данас.
99891d4be7447bc67b998eed6349e90c.jpg
7f2d5ad434cc0f1861560a774e105112.jpg

Poslato sa ABR-LX1 pomoću Tapatoka

Kakav si ti profesionalac kakve fotografije pravis ovo je cudo .Ovo je neka druga dimenzija nameravam vec dugo da skinem neke tvoje fotografije i da ih uramim . Ove fotografije su takvo upumpavanje pozitivne energije i adrenalina ALAL TI VERA MAESTRO
A ono najinteresantnije kada ti ovakve fotografije pravis u Vojvodini mogu da zamislim sta bi to bilo da zivis na Plitvickim jezerima ili na moru ili na nekoj nasoj planini pa ti ne bi spavao uopste od skljocanja .A da ne zaboravim nemam autorska prava a necu ni da prodajem ova remek dela samo da dodam malo Feng Suia kuci valja se ::super::

• Like
Reagovanja: G79
Jedna iz "arhive" od prosle godine . Totalno neprofesionalno ali dobar momenat , mislim?
Dobar momenat si uhvatio Momo ali to nije fotografija koja podize energiju i koju bi stavio u kucu u radni prostor ili u neki ugostiteljski objekat pozadina je crna i siva i depresivna .Ovde na ovoj temi fotografije ima 1/3 slika na kojima su traktori i kombajni ne vidim zasto se toliko masovno slikaju traktori kao da sam na agrooglasima za prodaju traktora a ne na temi umetnicka fotografija .Dalje sve fotografije na kojima se nalaze dalekovodi ili mnogo nekih bandera skrnave fotografiju i ti detalji toliko kvare sam pejzaz zatim nisam ljubitelj mrtve prirode i fotografija na kojima su neke zidine ,tvrdjave ,crkve gradjevinski objekti znaci sto manje cigli sto vise prirode . Dalje kada sam rekao za kolegu da je majstor fotografije i da se primecuje drasticna razlika izmedju njegovih fotografija i ostalih vidi se da je u materiji mnogo dugo i da zna znanje .Dali ih sminka i dali im daje umetnu aromu predpostavljam da da ali i tu se vidi njegova sposobnost i osecaj za lepo i za kvalitetno a nenapadno sminkanje .Pored kolege G79 i kolega Stevanovic iz Zajecara ima dara za fotografiju neke su mi bile veoma interesantne Ljusa iz Lacarka je izbacio jednu prelepu sa drvetom i opalim liscem a Spatnik iz Topole je uhvatio jedan zimski pejzas uhvatio savrseni momenat .
Sto se tice tebe i kolege Mirka iz Sjenice siguran sam da vas dvojica imate takve prednosti da napravite mnogo interesantnije fotografije od svih ovih clanova jer u vasim mestima ima detalja i motiva milion za dobru fotografiju ali je pitanje kakvi su vam fotoaparati kakva je rezolucija i koliko imate talenta za fotografiju .Mirko sa Golije koja je jedna od najlepsih planina Srbije netaknuta priroda salje dve fotografije asfalta i sneg pored puta a clan Radasin salje slike procvetalog granja ljudi stavite se na mesto nekog prefinjenog estete i shvaticete zasto biram samo odabrane fotografije taj momenat koji je uhvacen nesme da dosadi posle nedelju dana prava fotografija je trenutak za sva vremena

Uh.. baš detaljno.
+1 za pažnju koju posvećuješ.
I hvala za izdvajanje i drago mi je da su ti se poneke posebno svidele.
I drugih i moje.

Za ostale.. ja ih razumem.
Nema svako ni volje ni vremena da se posveti fotografisanju dok je u polju, u radu. A ni iskustva.. (iako se iskustvo stiče upravo češćim fotografisanjem)
Ali, jeste tvoj post nekako - bodreći. Tako sam ga ja doživeo.
Da nas pokrene da iskoristimo kameru u džepu i scene prirode ispred nas.

Inače.. ne znam zašto sam napravio pauzu u deljenju fotografija.
Valjda sam preskočio neko vreme i tako je ostalo.

Evo, sada si barem mene izmamio.
Ova se meni sviđa, pa da podelim..

IMG-20200827-063225-02.jpg

Nazad
Vrh