Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Slazem se da ako se ne proba nikada se nece znati ali cena od 4500 din/25k zrna neke nepoznate marke i cena od 4000 din/25k zrna za Pionir P1114 koji je jedan od najnovijih Pinirovih hibrida. Mislim da su ipak preterali sa cenom.
I ja sam zainteresovan za setvu ovih hibrida, trenutno sam u Beogradu pa ako stignem oticu ovih dana u njihovo predstavnistvo ovde pa cu se malo detaljnije raspitati pa javljam detalje
Ja planiram ove godine da posejem Zonu na neka 2 hektara.... Video sam da po Sapcu ima Agrimax hibrida, treba samo jos da proverim imaju li Zonu, i koja je cena...
Kako vam izgleda Agrimaks ova moja Rabina tera po dva priperka svaka stabljika veliki kao i ona sama, kao da su tri stabljike iz jednog zrna nikle ako to sve rodi ko ce to nabrati
Odbacice te zaperke kasnije u vegetaciji. Polako ce se sasusivati i hrana iz njih ce se izvlaciti za glavnu biljku. Zaperci predstavljaju svojevrstan rezervoar za glavnu biljku.
Meni se cini da je sklop malo redji pa tera kao lud,da je na 20-21 ne bi imao toliko zaperaka...Ne sumnjam da je njiva dobra,agrotehnika i da ce na kraju biti odlican prinos