AGRIA pneumatske sejalice

Kako seje diskosna kada se stvori tvrda pokorica? kako je krenulo sa ovim kišama ima šansi da zabetonira spremanja, ja ću posle kiša drugi prohod i odmah da sejem. 2023 godine spremio ranije i kiša je takvu pokoricu napravila da raona sejalica nije mogla da seje iskakala je baterija iz zemlje, terali smo spremač po treći put da bi posejali ...

Затвори се влага рано окиша се и шта очекујете осим бетонаже.У реду је затварање влаге али није нужно шаблонски сваке год...

Jedino da dodje 30C od jednom i da se stvori pokorica. Trenutno ne vidim kako je to moguce
Kad smo kod sejalice ima drug 4 reda iz uvoza Gaspardo diskosna u odlicnom stanju
Ceni je 4000

@Rakin Par puta mi je sejala diskosna,po meni to nema sanse da joj pravi problem nzm kakva da je pokorica,sejalica je sejala i kroz sumu palamide,gusta,sve isece i useje na zadatu dubinu,raonik bi tu samo sr... nista drugo.Pa cesto vidim ko seje sa diskosnim,ako ne digne na vreme sejalicu ili je njiva u spic a 6 redi masina ,deo baterija ide u put i useje,ne zatvori seme jer oni tockici gumeni nagazni iza baterije nisu za to namenjeni,ali sejalica useje u put ....mozda ne bas na zadatu dubinu,ali sigurno nije blizu povrsine seme.I sad uporedi sabijenost zemlje na atarskom putu i u njivi pokorica ...

Mnogo vi podcjenjujete tu raonu
Evo u šta sam ja prošle godine sijao s raonom olt pa poniknulo ekstra i s obzirom da rotodrljaca podigne slamu gore pa su samim time i uslovi sijanja ‘lošiji’ za raonu…ovo di fali, ovi krugovi tu su miševi žderali

40509a2d07bf8cb260c6378dc7028dcf.jpg

c0a43f8edded65be04f69ae7c52b7590.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh