AGRIA pneumatske sejalice

Дали неко зна који су лежајеви турбине и мале ременице на Агрији сејачици за Кукурузе не могу каталог да нађем никако.

Дали неко зна који су лежајеви турбине и мале ременице на Агрији сејачици за Кукурузе не могу каталог да нађем никако.
Mislim da su 6306 ali nisam sto posto siguran

Sent from my M2101K6G using Tapatalk

Pozdrav kolege, naišao sam na jednu sejalicu agriinu 4 reda, sejalica je kao nova posejala oko 10ak ha, farba stoji na raonicima, ima plasticne kutije, nagazne tockove gumene, elektronsku kontrolu, kardan, ploce, koliko je po vama realna cena da se plati i da li se isplati kupiti istu, da li je losija nesto od olt-nodet? Hvala unapred.

Нову купио 2014 имам је још...служи песпрекорно.Ако је цена прихватљива нема шта делова има и то је то...Раоници увек морају бити оштри да се не котрља семе мада то важи за све раоне сејачице.

Pozdrav kolege, naišao sam na jednu sejalicu agriinu 4 reda, sejalica je kao nova posejala oko 10ak ha, farba stoji na raonicima, ima plasticne kutije, nagazne tockove gumene, elektronsku kontrolu, kardan, ploce, koliko je po vama realna cena da se plati i da li se isplati kupiti istu, da li je losija nesto od olt-nodet? Hvala unapred.
Koliko traže za sejalicu? To je praktično nova.

Za raonu i 500 eura je preskupo ,jedva cekam da moju zamenim sa diskosnom.Ne mogu verovati da se to jos prodaje kao novo ...i krs diskosna je sto puta bolja od najnovije raone.

100 пута баш и није боља. То би, отприлике, значило да се сеје сејалицом и ручно, мотиком а није толика разлика.

Nazad
Vrh