Dragan18
Član
Aurora 1 je 99 % johny tako da te to uopste ne dotice 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

IMT-550 je napisao(la):Jel vazi onaj dogovor za utorak oko 12-13 h kod Jelen standa..........![]()
![]()
Izgleda da su pregovovri u toku.......Lala iz Banata je napisao(la):I momci, jel' pao dogovor za utorak?

IMT-550 je napisao(la):Jel vazi onaj dogovor za utorak oko 12-13 h kod Jelen standa..........![]()
![]()

, nego hoce li neko od urednika foruma da potvrdi onaj dogovor za taj slavni utorak(Ckaljine reci"taj slavni ponedeljak"...) 
Šta si se stiso. Ajde već jednom neka napiše onaj ko je počeo temu gde i kada je skup i tačka više. 
Moze ispred sajma nemoj da se KishRobert ljutis ni ja nekonsumiram pivo nego video sam u prethodnih par stranica da se spominje mesto okupljanja taj stand a ovo ispred sajma u 9:30 - 10:00 je u potpunosti prihvatljivo i molim organizatora da racuna i na mene,eto........šandor je napisao(la):Ja nisam mislio ispred ŠTANDA nego ispred sajma u UTORAK .Ja ni ne pijem pivo .