Samo jos ostaje da ga rasklopim i onda polako redom,pocevsi od bloka,postoji mogucnost da je blok u pitanju,jedino je on ostao nepromenjen.Jedino da staviš drugi instrument za temperaturu pa probaj pokazuje li isto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo jos ostaje da ga rasklopim i onda polako redom,pocevsi od bloka,postoji mogucnost da je blok u pitanju,jedino je on ostao nepromenjen.Jedino da staviš drugi instrument za temperaturu pa probaj pokazuje li isto.
Vidi i kakav je dihtung glave da nije od 539 kad si razbušivao cilindre da nije majstor stavio. Na njemu nisu iste rupe ko na 533 najbolji je bakarni dihtung i kod mene je isto razbušivan na 91.Samo jos ostaje da ga rasklopim i onda polako redom,pocevsi od bloka,postoji mogucnost da je blok u pitanju,jedino je on ostao nepromenjen.
Jeste dihtung za 539 tj bas za te razbusivane,proveravao sam sve se rupe slazu.Poceo je pre bilo kakvog rasklapanja da dize temperaturu,pre generalne.Juce mi je dolazio majstor koji sklapa motore i prodaje,covek se nasao i cudu,nezna sta da mi kaze.Vidi i kakav je dihtung glave da nije od 539 kad si razbušivao cilindre da nije majstor stavio. Na njemu nisu iste rupe ko na 533 najbolji je bakarni dihtung i kod mene je isto razbušivan na 91.
Mozda kad ga osvestam,mozda se kvar i otkloni...ili popa![]()
Najsigurnije da kupim novNajsigurnije da promenis ceo traktor ili da pozoves Moldera I Skali
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Bio je na njemu od 539 15godina,stavio od 533 i klipovi nagnjecili onaj metalni deo i stavim od 539 i do sad bilo sve ok.Kad sam ga skinuo nigde pustio nije.Nisam skidao i dirao glavu 15 godina niti se pregrevao.U zadnje vreme poceo dizati temperaturu i ja resim da mu uradim generalnu,ono isto sve,jedino sto ima pritisak ulja i ne trosi ulje ali zato dize temperaturu.Stavi ti od 533 bakarni dihtung kod mene je već na njemu od 2012 godine. Meni su savjetovali da ne stavljam od 539
Mogu da probam i taj dihtung imam.Bio je na njemu od 539 15godina,stavio od 533 i klipovi nagnjecili onaj metalni deo i stavim od 539 i do sad bilo sve ok.Kad sam ga skinuo nigde pustio nije.Nisam skidao i dirao glavu 15 godina niti se pregrevao.U zadnje vreme poceo dizati temperaturu i ja resim da mu uradim generalnu,ono isto sve,jedino sto ima pritisak ulja i ne trosi ulje ali zato dize temperaturu.
Nisu visi,ravni su sa blokom,proveravao sam vise puta.Polu motor sklopljen u masinskoj radionici,gde sam radio obrzdu.Da ti nisu klipovi ostali malo viši pa zbog manjeg kompresjonog prostora da se grije. Klipovi moraju biti visine kao i stari al najbolje da to sve rasturiš i pregledaš.
Ima. Od viljuškara.Nema elise koja duva vazduh.