miroslav k
Član
neznam koja je ovo rasa, ako neko nemoze da zaspi nek pokusa da ih prebroji 
pa ce lepse da
pa ce lepse da

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav, Nikola. Ako polako prelistas teme za koje si zainteresovan, naci ces sve sto te interesuje, pa i mnogo vise od toga. PozdravNikola77 je napisao(la):Planiram da kupim 50 ovaca rase virtemberg (za meso) pa me zanima:
-Kolike su dnevne potrebe hrane za jednu ovcu?
-Koliko je isplativo ovcarstvo?
-Koliki mi je prostor potreban za 50 ovaca?
-Koju hranu da im dajem?
-U glavnom sve me interesuje u vezi ovcarstva, jer sam nov u tome.
Unapred zahvalan!!!![]()
kika je napisao(la):Hmm procitah celu temu "Odlucivanje uzgoj i Ishrana jagnjadi" ali nisam naisao na ono sto me interesuje. Ovca se obliznila pre 18 dana, sve je ok, Ovcu nisam odvajao od Jaganaca, Interesuje me kada bih trebao da pocnem da je odvajam od njih, kada da zapocnem sa davanjem koncetrata malim jagama, koji koncetrat i koliko kolicinski? Jbg. tako je to kad si pocetnik![]()
![]()
Ама људи ова троши 100 еура на дан, шта Вам јеmiladinovic je napisao(la):odlican izbor kolega Urban![]()
urban je napisao(la):kika je napisao(la):Hmm procitah celu temu "Odlucivanje uzgoj i Ishrana jagnjadi" ali nisam naisao na ono sto me interesuje. Ovca se obliznila pre 18 dana, sve je ok, Ovcu nisam odvajao od Jaganaca, Interesuje me kada bih trebao da pocnem da je odvajam od njih, kada da zapocnem sa davanjem koncetrata malim jagama, koji koncetrat i koliko kolicinski? Jbg. tako je to kad si pocetnik![]()
![]()
moj predlog je da ovcu i ne odvajaš nego u poseban odeljak (tamo gde ovce nemogu ući a jaganjci mogu) daš im granule najbolje u viseću hranilicu može velika i od kokošaka i jaganjci će da jedu po malo pa sve više po volji