Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
procitaj pravila na forumu tamo stoji da se novi korisnici prvo predstave u odredjenoj temidbrkic je napisao(la):Pozdrav ja sam Dragan iz Pančeva imam plastenik 700 m2. 1 Oktobra sam počeo berbu paradajza. Šta mi predlažete posle paradajza do prolećne sadnje paradajza.
Hektor ti je takozvani njivski paradajiz koji odlicno uspeva i bez kolca u tipu je jabucara vrlo ukusan a za ovaj drugi prvi put cujem koja ga semenska kuca distribuiraantunsubotica je napisao(la):Da li neko od forumasa ima iskustva sa gajenjem paradajsa sorte Abbelus i sorte Hektor? Ta dva hibrida su mi preporucena za sadnju od strane Jovana iz Skale Green. Interesuje me rodnost tih hibrida. Abbelus bih sadio u plastenik a Hektor na otvoreno polje.
A kakav mu je ukus jel moze na tezgu ili kvantastibor.danji je napisao(la):Abellus RZ F1 (Rijk Zwaan) , ja ga sadim vec 3 god, , za najraniju zimsku i ranu prolecnu proizvodnju,vodi se na 1 granu , tezina 160 gr. ,LSL, otporan Tm, CF i-5 , Va , Fol, Mi /nematode/ i ne trazi hormonsko oprasivanje
a sta te jos interesuje , poslao sam ti na pp brosuru u paradajzu , to vazi i za abellus rz f1 , vodi se na jednu granu , zaperci s skidaju, zastita po potrebi , navodnjavanje , prihrana, .tih 250 m2 imas u jednom komadu /plastenik/ bitna je i sirina i duzina plastenika zbog rasporeda sadnje , ali konkretno sta bi te interesovalo , kolika cena semena ? postavi sliku plastenika ako imasantunsubotica je napisao(la):Hvala na informacijama. E sad koliko bi meni bilo interesantno gajenje Abellusa u plasteniku posto je visina plastenika 2,30 ? Da li kod Hektora treba kidati zaperke ?