jagodic1972
Član
Paradajz Matijas, u plasteniku, vasa iskustva?????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Traktorom ,pre sam radio rucno.Skal da li foliju rucno postavljas
Milose posto je S&G izbacila neke hibride koji su bili fantasticni jedino sto mi ostaje kao predlog ako zelis krupniji paradajz 200-250 gr koji je vrlo rani preporuka MAGNUS f1
a ako zelis standardan paradajz u 150gr to je svakako PLATUS f1 oba navedena hibrida su firme DE RUITER SEEDS oba su poludeterminantna vrlo laka za vodjenje i jedni su ako sagledam kvalitet ploda i prinos najbolji i isplativiji za proizvodnju
koja je cijena kod vas Big Beffa?Big Beff Holandeze cena kesice u kojoj ima oko 500 semena je prihvatljiva ovde u Kg-u.. Predlozite neki rani hibrid za plastenik
Купила сам расад ( мој покушај расада је премали ) пре 15 дана, направила смесу земље и компоста и стајског ђубрива и посадила, фино је напредовало и пре 2 дана приметим да ми се листови увијају.
Помислим напале га уши, проверим нема ништа, сад ми пада на памет да није можда од хладноће.
Ако неко има неку идеју била бих му захвална ако би је поделио са мном
Gde se nalazi taj posejani paradajz malo daj vise podataka
Pa cekaj malo ako ja dobro racunam to je bilo oko nove godine kako u basti valjda je bio pokriven necim ,cak i da je bio pokriven bez grejanja naravno da se smrzao
ja ti preporucujem mirsini od semenisa,prosle godine sam ga radio.koji paradajz niskog rasta preporucujete za otvoreno polje?