ја ћу изнети своје мишљење али не зато што ,,ће ме неко прозвати,, јер сматрам да нема право нико да ме прозове јер оно што сам ја урадио за протеклих годину дана не може нико ни да потцени ни да процени , тако да по том прозивању не реагујем већ реагујем да бих неким људима тј колегама пољоппривредницима отворио очи јер стварно спавају .Ми од првог секунда оснивања нисмо против никога и ни за кога, већ смо за то да добије сељак оно што заслужује , а то је ДА СЕ ОН ПИТА.а како па бар за прво време да уђемо у парламент (не ја, ни пера ни жика ни лаза већ онај ко то заслужује а то је сељак чиста образа и добар домаћин а хвала богу има вас) , па после тога да се изборимо да оснијемо ПОЉОПРИВРЕДНУ КОМОРУ и да на сваки начин извучемо пољопривреду из канџи политике јер политика је та која нас уназађује .Ето то је наш став а ја више да трошим енергију да бих објашњавао којекаквим ликовима на форуму да смо ми неполитичка организација и да смо стално негативни јер је ситуација толико зајебана да нам је нешто чинити да би ме неко после тога прозивао како ја стално пљујем некога и да сам стално антипротиван а ја ћу вам по стоти пут поновити да знате 10 %истине која је стварно истина ви би запалили министарство али постоје ствари које и не смеју да се износе зарад наше сигурности.Ово што манипулишу са министрима па људи моји то је циркус , ти на квалификацијама за светско првенство које су изгубљене мењаш једно играца на задњој утакмици и кажеш ,, е он је крив што се нисмо квалификовали ,, еј људи моји па они раде три ипо године , а сад се сетили да смо у говнима до гуше , па криза је тек дошла.да ли се само сећате како је оснивана влада ,,натезали су се 6 месеци као пијан гаће и кад смо коначно дочекали ту власт они колективно узму одмор да се одморе јер су се уморили од натезања, уместо за плате и бенефиције које имају да раде наредна 3 месеца 24х они иду на одмор а држава крвари.Нису ово политички говори већ вам говорим као обичан грађанин кога сва ова неправда погађа и боли.видите шта се догађа у свету са ценама хране, а нама храна сваки дан све скупља-где ми то идемо да ли нас неко свесно уништава или шта је у питању каква је то неозбиљност , чим кад сунце гране сељак треба да сеје а не зна ни шта га чека ни уредбе нема ни за шта опште расуло -па како после да не будеш љут. Ми ћемо подржати сваки став али сигурно не драгина јер ни он нас није подржао у предлозима како да се унапреди пољопривреда у Србији, за оног љигавца сигурно јер сви знамо ко је он и шта је урадио српској пољопривреди мислим на вест која се појавила да ће бивши мин пољ преузети оба мин.то је доказ колико је драгин успео у борби са тајкунима кад они урђују састав владе све вам је јасно.покушаћу касније да се укључим на фокус радио да дам нш став па ко слуша слуша.поззз и извињење свима на овако дугом тексту
Post je spojen: [time]1299054918[/time]