Министар по нашој мери

ivanm

Član
Učlanjen(a)
25 Okt 2009
Poruka
606
Ко је по Вашем мишљењу министар пољопривреде по нашој мери? - поготово што се прича да Драгин је већ отписан, а што ћемо знати за дан-два...

Ministarstvo poljoprivrede biće spojeno sa ministarstvom trgovine što znači da slobodan Milosavljević ostaje na čelu ovog resora.

Ovo je citat iz danasnjeg Blica

Bitno je da ministarstvo poljoprivrede bude samostalan resor.Ukoliko se priključi ministarstvu ekonomije koje je Milosavljevićevo opet ćemo mi biti ti koji će zarad socijalne politike ispaštati.

A pitam se zašto nije obrnuto.Zašto ministarstvo trgovine nije pripojeno u min.poljoprivrede.Ma ovo je smešno poljoprivreda strateškagrana države a država ostje bez tog ministarstva bože bože :zli: :zli: :zli:

Eto koliko oni imaju dugoročnu strategiju poljoprivrede.Od ujutru do uveče ::lose::
Provac pozivam Te da izneseš svoje mišljenje povodom ovih dešavanja.

ZRENJANINAC je napisao(la):
A pitam se zašto nije obrnuto.Zašto ministarstvo trgovine nije pripojeno u min.poljoprivrede.Ma ovo je smešno poljoprivreda strateškagrana države a država ostje bez tog ministarstva bože bože :zli: :zli: :zli:
ali je milosavljević strateški ministar pa je logika na njihovoj strani :zli: :udri: ::lose::
ivanm je napisao(la):
Ко је по Вашем мишљењу министар пољопривреде по нашој мери? - поготово што се прича да Драгин је већ отписан, а што ћемо знати за дан-два...
smatram da bi ja bio ministar po vašoj meri ::namigivanje::
među aktuelnim kandidatima ne vidim bolju osobu :nono:

Sve su to ispusene mustikle a aga-baga u ovoj drzavi hoce opasno da ulaze u agrar tako da neznam imam osecaj da su zadnjih nekoliko godina izrezirali svima nama zivote tako da ako se bude cutalo sa nase strane..... :udri:

ја ћу изнети своје мишљење али не зато што ,,ће ме неко прозвати,, јер сматрам да нема право нико да ме прозове јер оно што сам ја урадио за протеклих годину дана не може нико ни да потцени ни да процени , тако да по том прозивању не реагујем већ реагујем да бих неким људима тј колегама пољоппривредницима отворио очи јер стварно спавају .Ми од првог секунда оснивања нисмо против никога и ни за кога, већ смо за то да добије сељак оно што заслужује , а то је ДА СЕ ОН ПИТА.а како па бар за прво време да уђемо у парламент (не ја, ни пера ни жика ни лаза већ онај ко то заслужује а то је сељак чиста образа и добар домаћин а хвала богу има вас) , па после тога да се изборимо да оснијемо ПОЉОПРИВРЕДНУ КОМОРУ и да на сваки начин извучемо пољопривреду из канџи политике јер политика је та која нас уназађује .Ето то је наш став а ја више да трошим енергију да бих објашњавао којекаквим ликовима на форуму да смо ми неполитичка организација и да смо стално негативни јер је ситуација толико зајебана да нам је нешто чинити да би ме неко после тога прозивао како ја стално пљујем некога и да сам стално антипротиван а ја ћу вам по стоти пут поновити да знате 10 %истине која је стварно истина ви би запалили министарство али постоје ствари које и не смеју да се износе зарад наше сигурности.Ово што манипулишу са министрима па људи моји то је циркус , ти на квалификацијама за светско првенство које су изгубљене мењаш једно играца на задњој утакмици и кажеш ,, е он је крив што се нисмо квалификовали ,, еј људи моји па они раде три ипо године , а сад се сетили да смо у говнима до гуше , па криза је тек дошла.да ли се само сећате како је оснивана влада ,,натезали су се 6 месеци као пијан гаће и кад смо коначно дочекали ту власт они колективно узму одмор да се одморе јер су се уморили од натезања, уместо за плате и бенефиције које имају да раде наредна 3 месеца 24х они иду на одмор а држава крвари.Нису ово политички говори већ вам говорим као обичан грађанин кога сва ова неправда погађа и боли.видите шта се догађа у свету са ценама хране, а нама храна сваки дан све скупља-где ми то идемо да ли нас неко свесно уништава или шта је у питању каква је то неозбиљност , чим кад сунце гране сељак треба да сеје а не зна ни шта га чека ни уредбе нема ни за шта опште расуло -па како после да не будеш љут. Ми ћемо подржати сваки став али сигурно не драгина јер ни он нас није подржао у предлозима како да се унапреди пољопривреда у Србији, за оног љигавца сигурно јер сви знамо ко је он и шта је урадио српској пољопривреди мислим на вест која се појавила да ће бивши мин пољ преузети оба мин.то је доказ колико је драгин успео у борби са тајкунима кад они урђују састав владе све вам је јасно.покушаћу касније да се укључим на фокус радио да дам нш став па ко слуша слуша.поззз и извињење свима на овако дугом тексту
Post je spojen: [time]1299054918[/time]

Nije problem personalni, već politički. Odsustvo bilo kakvog dugoročnog plana i strategije u poljoprivredi. Ili plan postoji i sprovodi se sa ciljem uništenja iste. Izvozimo sirovine iz poljoprivredne proizvodnje , malo šta prerađujemo, ugrađujući u njega novu vrednost. Uvozimo sve i svašta.

Провац, немој се сматрати лично прозваним, већ је диклофен хтео да чује мишљење АПСа (тако сам барем ја схватио) на ову тему. Лично мислим да је ов једна од невероватно битних тема када АПС мора да се огласи и каже " не дамо министарство пољопривреде!!" Не кажем министра, него министарство.
Нека поставе неког другог ко би био бољи, али нека не гасе министарство. Додуше мислим да се то неће ни десити (иапк нису толико блесави, него је неко пустио буву на ову тему, да кад поставе неког левог имају изговор - боље и овај него да угасе министарство. Кога? Е, то сам и ја хтео да чујем од вас...

ма чисто манипулисање народом, какво уједињење министарстава ,шта ће се тиме постићи само да добију на времену, а после јеби..а па ми смо све покушали и задужили вас а ви сада видите шта ћете .па ви мислите да има пара да они не би изашли са комплетним програмом за пољопривреду.они свака 3 месеца узимају паре од ммф да би исплатили пензије и тако стално , докле? .моје логично размишљање је да рак треба што пре уклонити да не захвата остале делове тела јер је после прекасно! а мислим да је и сада већ прекасно .ко ће вратити све те паре .
Post je spojen: [time]1299034875[/time]

Post je spojen: [time]1299060665[/time]
ма шта ће нама у овој оволикој малој државици толико министарстава колико има једна немачка са 80 милиона становника . ко је овде луд ми или они.Пољопривредна комора у којој неће бити министара и саветника и осталих ГЛОДАРА већ једно тело које ће руководити пољопривредом СРБИЈЕ и то састављено из свих грана пољопривреде , а да буде бирано од стране самих пољопривредника као што мањине у србији бирају, значи подносиш регистрациони лист и лепо заокружиш МЕНЕ У ВОЋАРСТВУ ЖЕЛИМ ДА ЗАСТУПА ЖИКА ЖИКИЋ, и тако свако уради из своје области јер сви знамо ко је из које области најбољи и самим тим растеретиш државни буђет за силне милијарде које иду на министра на помоћнике , на саветнике , на секретарице а које би биле уложене у пољопривреду стим да се нашим представницима плаћа само дневница по састанку и ништа више, е онда се не би тртили људи којима је интерес на првом месту . итд имате и ви идеја сто реце неко 1000 глава мисли висе и боље него једна.позззз сунце се промаља изнад београда ваљда ће и нама сванути неће довека бити ова тама

@ "zrenjaninac"A pitam se zašto nije obrnuto.Zašto ministarstvo trgovine nije pripojeno u min.poljoprivrede.Ma ovo je smešno poljoprivreda strateškagrana države a država ostje bez tog ministarstva bože bože zlili zlili zlili

potpuno se slazem sa kolegom gore navedenim mi kao drzava kojoj je strateska grana poljoprivreda necemo imati odvojeno ministrastvo poljoprivrede to je takav idijotizam koji pokazuje jos jednom da ova vlast nema pojma sta radi i bole ih ...... i za nas i za poljoprivredu ko god da dodje od tih gubitnika tj manipulanata i priucenih doktora poljoprivrede koji nemajuprakse u poljoprivredi i koji ma je Zaharije trnavcevic i njemu slicnim savetnik poljoprivrede,jasno nam je da poljoprivreda sa takvim TIPOSIMA (ljudima) nema nikakvu perspektivu oni do dana danasnjeg nemaju konkretnu strategiju da kazu ljudima nasa strategija je ta i ta sejte to i to jedino znaju da kazu mi nemozemo da uticemo na trziste.Pa ako nemogu da uticu natrziste i na manipulante i tajkune neka imaju obraza i kada to kazu "mi nemozemo da uticemo na trziste "neka puste nekoga ko moze ko ce das zastiti naseg poljoprivrednikai nasu poljoprivredu ali tesko otici sa stolice kao da su se rodili sa njom :zli: :zli: :zli: :zli: pozdarv svim kolegama poljoprivrednicima :ppozdrav:
Jedan domacin poljoprivrednik bio bi bolji ministar od svakog ministra koji je bio do sada

Tesko je da moze neko doci po nasoj meri jer cim sedne u fotelju oni ga obrade kako treba raditi a mi smo takav narod da se brzo prodajemo za sitan novac ove trba zajuriti sa vlasti sve ali koga dovesti kada su svi isti pokazali se svi.

иване немој бити песимиста све се у животу може кад се хоће.а нека ми само неко -било ко , ко је иоле паметан -објасни шта значи ова реконструкција владе ( то није офф) зато што смо и ми угрожени и то дебело.па човече људи направе хотел са 300 соба у кини за два месеца а ови не могу да се реконструишу 3 месеца кога то они зајебавају као да преносе фрушку гору из војводине за пирот и то на леђима, то да је права влада и прави премијер то се уради за 5 мин јер ако си ти премијер ти одговараш за своје поступке а не да мораш да питаш курту и мурту да не кажем кога а то цела србија зна (тајфуне).према томе ако си неспособан предаш власт ономе ко може и крај приче (најгори су они фудбалери који се вуку по терену а некад су били легенде, а легенда је онај који зна да не може и на време окачи копачке о клин, и остане као легенда а не као пропали фудбалер)ја сам милион пута напоменуо да је сада 21 век и све може да се купи сем једног ВРЕМЕНА ! а ми изгубисмо од 90те на овамо дваест година и шта би мало кренусмо и опет стојимо у муљу ,а возови пролазе , пролазе, замислите шта је у животу 20 гог то је оформљен човек.нама треба онај даса из лесковца да клонира особу која би била клон од три личности које су обележиле прошли век СТАЉИН -дисциплина ,ХИТЛЕР-вредноћа,ТИТО -махер, јер као што и сам кажеш ми немамо особу за коју би народ могао да каже Е ТО ЈЕ ТАЈ , то је оно најгоре јер код нас је изражено да људи кварљива роба.поззз

ko zna sta se radi bore se oni da ne izgube svoje fotelje a i ovi sto hoce da dodju u aprilu i oni nisu nista bolji od ovih pogotovo kada sam video ko ih podrzava na mitingu.proklet smo mi narod sve sto vredi mi unistimo.

Ko god da dođe neće nama biti ništa bolje, jer je sve toliko uništeno da će još mnogo vode Dunavom proteći dok nama ne bude dobro.....

Polazim od samog sebe , a ustvari svi smo takvi. DA sam taj ministar prvo bi podsticao ,subvencionisao zatim razna bezpovratna sredstva itd dodelio sebi i svojoj familiji da ne bi morali ni praunuci da rade,onda idu prijatelji pa dupeuvlakaci tako dok se sve to namiri za narod kao i obicno nista. npr bozaderikoza je prijavio ustedjevinu od 11 miliona e i ko zna koliko ima sastrane,a niko ga ne pita kako je to ustedeo.

зато треба узети закон кинеза бато украо сутра ујутро судјење у 12 на трг стрљање и породица да плати метак е то је демократија а не ово украде 200мил евра и добије 2 год затвора . па ја би сутра потписао да идем у сибир за 200мил евра и то 5 год е то ти је држава.натерају те да уведеш ,,демократске законе ,,нема смртне казне а код њих има па ко је ту луд ајд реците ми.

Ali to za metak kada sam pročitao jujuju :D e to je pravi zakonodavni sistem, a kod nas doću u Srbiju 1990, a 2010 godine imaju 22 000 ha zemlje, pa kako je to moguće :haha::haha: :sta: ovda smo već 80 godina pa imamo desetak hektara... Svima po metak i da vidiš ko će se onda hvatati ministarskog mesta i fotelje....

Nazad
Vrh