Odg: zene kao poljoprivrednici
I ja bih ostavio skolu zbog Fendt-a
I ja bih ostavio skolu zbog Fendt-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
daj da ju zenim.... nemora fendt ici u miraz, dovoljno mi je to sto cujem da voli poljoprivreduzrine892 je napisao(la):Ja mislim da ona pomaže na farmi kod nekog ujaka ili kod rodbine...citao sam o njom..fendt vrijedan oko 100 000 eura i mala dosla na veliki prosvjed s njime u Zagreb..Ako me pamcenje sluzi da ta cura ili djevojka ima 18-19 godina...
Eeee kad nisi isao sa Branetom Markovicem po mladu,kako Danijela radi sve po redu,sama vodi pekaru i radi sve sto treba,al je i Mercedes njendanger je napisao(la):ehhhhh,bobo al naprica svega,nekazem da lazes naopako al mi se dosta toga dopada kao sipanje goriva pranje sajbi podmazivanje itd....eh kad bi nasao jos jednu takvu ufff,ova moja jedino sto ide samnom na kopanje i posto idemo sa 539 i onda joj dam da vozi a ona uziva,valda ce se primiti pelcer,al bez cebeta
naravno, zato bi ju i zenio, jer tako sta se retko nalazi....Ranko Cuvrk je napisao(la):Ta djevojka vrjedi paznje i postovanja ,treba da bude uzor za vecinu djevojaka pa i momaka i sigurno joj je bolje da radi to sto vec radi nego da je zaposlena kod nekog tajkuna ili Kineza za 100evra mjesecno.