Za koprive, ide 1kg na 10l vode, ili oko150g suvih biljaka. Prvih par dana ne mesas, posle mesas svaki dan, stoji tako I fermentise 3-4 nedelje, na suncu. Procedi se I drzi u hladovini. Razblazuje se sa 10 puta vecom kolicinom vode za kao po kap, a 20:1 za folijarno.
Verovatno se odvaja pri branju, svaka se posebno klasira. Koliko znam sicoberry otkupljuje po klasama, hladnjaca iz Kraljevo, cini mi se, ne znam cene.
Prihrana koju savetuje Floriva je OK ali je klima u Ivanjici drugacija I treba se prilagoditi. Niko ne moze potpuno precizno da ti kaze sta I kako treba da koristis vec treba da posmatras biljke I sama procenis. Takodje treba da znas sta u kojoj fazi ide, 4:10:40 je recimo djubrivo sa vise kalijuma za veci plod, bolje I brze zrenje, I ono sto se ne vidi kolicina secera I suve materije, znaci u fazi kada su pune roda. Kalcijjm se koristi takodje u punom rodu za crvtsce plodove bez deformacija. Sta se u kojoj fazi koristi mozes da vidis recimo u tabelama za prihranu voca koje imas na sajtovima proizvodjaca.