Šta ste radili danas?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
tarana je napisao(la):
branko je napisao(la):
Ceo dan rib'o plug sa bušilicom i kružnom žičanom četkom, zatim namaz'o antirostom...
I ode dan.
ja to više ne radim. sve se oluži s dva prohoda kod ugarenja...

Ma ne, nego ga celog farbam. Daske samo namažem tot mašću. Jednom sam namazo sa uljem i polepio novine preko toga, kad moj ujak noću pustio ovce da šetaju po dvorištu i ovce smazale sve novine.

prehranio 16 jutara psenice i kod strica 11 jutara ! bacali smo 100 kg po jutru ureje 46.2% ,oprao 3 auta ,zakacio plug i stelovao ga za rusa!

Očistio jedan ovčarnik denzifikovao ga , prebacio ovce u jedan deo a u drugi veću jagnjad a sve to da bi rasteretio deo gde treba da se jagnji sledeći turnus ovaca i naravno došla mi svastika i pašo sa decom na popodnevno sankanje i krkanje jage sa pivom i ...

pivo se sinoc pilo

ovako da pozdravim ekipu koja mi je predlozila JELENKA jer sam do sad pio LAV pa ujutro bude... :spavam: a od jelenka lepse nego da sam borovnicu pio :cool:

BITNO JE DRUZENJE :cao:

Išao na pčelinjak, da vidim dali treba dodavati pogače i u dve košnice dodao pogače, a potom pomagao kolegi da ih i on doda u sve košnice. Usput pričali o seljenju košnica u Doroslavo na uljanu repicu, ali ništa konkretno nismo dogovorili jer nikoga tamo ne poznajemo.

torpedo je napisao(la):
poceo da kopam rupu za septicku jamu. O crna zemljo teska li si! :ppozdrav:
Cek dok stignes do zute zemlje! Zalices ti jos za crnom... To onako iz iskustva!
Bio sam na vasaru u Senti i posle zavrsavao popravku ortakovog C360. Puno sitnica ima pa prodje ceo dan u prckanju!

mityoo je napisao(la):
Leeelleeee... kakva je to masina? Nista se ne poznaje od blata!
to je kanalokopac DONDI, probo sam da napravim kanale da bi izveo vodu iz oranja kao da je se sva voda srucila kod mene u njivu :zli:.
pa smo se ja i rujo malo kaljuzali ::000::

A dobar si smajli stavio bas ste se lepo usvinjili.....Kad ne prasi onda maze!

Bio na vašaru u Senti malo da trošim pare , baš je bilo gužva !
Popodne popravljao pumpu za septičku !

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh