KishRobert
Prijatelj Foruma
kg bale ili seme?
posto kile?
posto kile?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
genic je napisao(la):a sada će završni račun. Ko me šiša kad kasnim jedno godinu i po
branko je napisao(la):genic je napisao(la):a sada će završni račun. Ko me šiša kad kasnim jedno godinu i po
Nije valjda da kasniš toliko sa završnim računom?
danger je napisao(la):
Isto sam i ja radiobranko je napisao(la):Danas sam radio ono što svi najviše volimo: čekao sam u redu u PIO, zatim se šetao po kancelarijama u opštini i na kraju plaćao ratu kredita u banci. Sve bolje od boljega...
šandor je napisao(la):Isto sam i ja radiobranko je napisao(la):Danas sam radio ono što svi najviše volimo: čekao sam u redu u PIO, zatim se šetao po kancelarijama u opštini i na kraju plaćao ratu kredita u banci. Sve bolje od boljega...
mladen je napisao(la):posle predavanja besplatan rucak
da li si ti neki predstavnik genetika?branko je napisao(la):Taj težak posao mene sutra čeka nakon predavanja o Genetic hibridima.
KishRobert je napisao(la):da li si ti neki predstavnik genetika?branko je napisao(la):Taj težak posao mene sutra čeka nakon predavanja o Genetic hibridima.