topalovic
Moderator
Odg: sta ste radili danas u plasteniku
vezivali krastavce na spalir i spremali robu za PIDZU!
vezivali krastavce na spalir i spremali robu za PIDZU!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nemas potrebe pisati na dva mesta isti tekst ko god otvori rubriku vidi kad je nova poruka napisanadelboj je napisao(la):i ja sam pocetnik pa nemojte zamerit na za vas glupim pitanjima.
inace svaka cast i za forum a i za vas koji dobro radite (vidi se po slikama).
ovih dana (danas me zeznula) montiram plastenik 24*5 m a verujte da mi je znanje blizu 0.
pa ako moze neki savet, predlog, sta bi moglo u skorije vreme da se seje ili kad je sledeci termin za neku setvu.
hvala unapred
sa cim si je prihranio pa ti je za tako kratko vreme udvostrucilaprofan je napisao(la):Paprika babura prispela !!! Prosečno od 140-160 g ( za 8-9 dana udvostručila je težinu) Danas nisam nosio na pijac (kišššaaa) al za subotu i nedelju ide sigurno. Cena na pijaci kod preprodavaca, samo jedan je imao baburu , je 50 din za komad. Ako krenem sa 30 po kom biće dobar start.Paradajz je počeo ponegda da beli, treba mu sunca da krene brže da zri. Biće i to.