Šta ste radili danas?Jedanaesti deo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oprskao vinograd, otislo 60 litara materije u kombinaciji Ridomil + Systhan + Wuxal, krenuo kuci, sreo drugara, otresli po 4 piva ispred prodavnice, sastavilo me momacki...

Danas cijeli dan u hitnoj i bolnici, otkazala mi pluća, sad došao kući pa sutra na generalno snimanje, vadjenje nalaza i ko zna šta još. Zaglavio sam pravo.

Balirano seno prekjuče, sa malim zakašnjenjem slike, dobar prinos, 1ha 378 bala...

slikano telefonom pa su malo lašijeg kvaliteta
ftggug.jpg

162875y.jpg

30bzsrn.jpg

5e8olx.jpg

2n7nswn.jpg

Kosio, balirao, pa na sve to pukao mi jedan lanac na presi pa sam tu izgubio sat vremena dok ga nisam napravio,pa mi to omelo planove, još vrućina, ali jbg izdržalo se nekako.

Danas sam u društvu jednog uvaženog člana ovog foruma i budućeg agronoma učio o poljoprivrednoj mehanizaciji u dvorištu Poljoprivrednog fakulteta i nakon toga smo otišli da se osvežimo u kantini fakulteta uz Coca Colu i kiselu vodu.
20062012007.jpg

@panonstib da li je to gospodin koji je obecao jos pre 2 nedelje doci do mene, i verovali ili ne nije se pojavo.

Gospodine @mucobieno,
ja nisam upoznat sa tim ko je trebalo da dodje do Vas, ja samo znam da ovaj uvaženi član i student Poljoprerdnog fakulteta nije ne ozbiljan i da kada nešto obeća to i uradi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh