Šta ste radili danas?Jedanaesti deo.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bio u jednom gradu pored reke Save.Upoznao se sa jednim našim počasnim članom foruma.Išli u bircuz,divanili i tako.

Upravo se vratio sa Alpi sa skijanja. I ako neko razmislja o skijanju obavezno neka u obzir uzme Briancon u Francuskoj jer su staze fenomenalne.

dragorad idi sledece godine u Crans Montanu u Svajcarsku,staze su fenomenalne...a restorani i usluga odlicni,mada su i cene jake..idem tamo svake god i bude sve bolje i bolje..

Ma ajde molim te jos da platim da vidim sneg nek se gubi da ga ne vidim,naj lepse je prolece i leto.. A sa skijama jedino noge da polomim... :haha::haha:

worm,ne volim ga ni ja kad ga lopatam kuci.:DD ali ovako sa drustvom,devojkom,bude zezanje...Crans Montana jeste malen gradic,ali zanimljivo,dok smo rucali u restoranu Oliveto 4 stola od nas je sedeo Novak Djokovic..dosta poznatih ljudi tamo skija..pa ajd malo i mi uz njih.:D

Cira92 druze moj,snowboard i pici,lakse je nego skije,treba samo malo volje...:D popijes 2 rakijice pre i pici.:D

Ma mani mene i skijanje da nemogu da me pokupe smotan sam ja za to priznajem...:haha::haha::haha: Ja od zimskih sportova preferiram ovaj samo... :osmeh:

danas isao da gledam kombajn da kupim,svideo mi se,kad smo dosli kuci aj da nazovem sina od tog prodavca da dogovorimo pazar,decko mi rece da ga nem registrovati,kombajn nema nikakve papire...odmah sam odustao i razocarao se uff..kombajn bio odlican..

danas orao rano jutros pa otisao skinuo slaninu u susari isao kod komsije na cast uzeo traktor

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh