Šta ste radili danas ? 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bio u Dvorovima (kod Bijeljine) kod drugara na slavi. Al se dobro jelo i pilo :ppozdrav:

North ARMY je napisao(la):
mucobieno je napisao(la):
bio kod cika zubara, tj mlade zgodne zubarke.... :cao: :cao:
Moram te opravdati kod........ da si bio kod mlade zubarke danas ::namigivanje::
ma bio sam, pa sta... :cao: neverujem da ijedna zubarka izlazi sa nekim kome popravlja zube...
a sem toga, nesmem upropastiti ono u cemu mi pomazes... ::svaka cast::
jel ima kakvih novosti u pogledu toga? :cao: ::namigivanje::

Ima cevi u velikom rezervoaru kroz koje prolazi dim, pa su te cevi propale. Morace ozbiljniji remont cim malo otopli.

zeko je napisao(la):
case ih kakvu peć imaš i sa čim ložiš
Peć je pravljena za loženje šapurika, dole zidano ložište od šamotnih cigala a iznad ložišta je rezervoar sa vodom. U tom rezervoaru su 6 cevi kroz koji prolazi dim i dodatno zegreva vodu. Peć je jako dobra al joj je osma sezoma pa se već mora napraviti ozbiljan remont i onda bi mogla izdržati jos par sezona.

TAM Stadler 1980g. 30 godina i jos traje....sta reci....

Predpostavljam da si samo blindirao dimovodni kanal(cev)koji je procureo!

mirmag je napisao(la):
TAM Stadler 1980g. 30 godina i jos traje....sta reci....

Predpostavljam da si samo blindirao dimovodni kanal(cev)koji je procureo!
Ah,to je bila pec kod mene... dok nije procurela i onda :udri:.ove god uzimam nesto veliko na biomasu

Samo se ne nadaj da ce ti slamenjak izdrzati koliko ovaj!Jedina prednost slamenjaka je sto se brzo odplati,a i vredi toliko. To ti govorim iz slicnog iskustva...napravio i nakrpio sam se takvih pecki...

Ne znam sta bih ti preporucio!Slamenjak ti izdrzi od 5-7 godina,ali imas dzabe ogrev,a pecke na cvrsto gorivo su dugovecnije,a skup ogrev!Da se razumemo...peci vise niko ne radi od pravog kotlovca,nego od obicnog lima zato ne traju dugo!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh