Šta ste radili danas ? 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
mucobieno je napisao(la):
savoris je napisao(la):
danas dosao kamion sa tucanim kamenom, pa nasuli prilazni put... sad uzivanje, a veceras mozda oranje... :ppozdrav:
pa koliko ti ores covjece :sta: hektara?
otkako pratim ovu temu ti ores , daj ljudi da odemo pomoci covjeku da se rijesi muka :ppozdrav:

nepitaj :haha: jos imam 20 ha... i gotovo... :D
Pa što samo noću orete? Ja sam u protekla 3 dana orao samo danju!

Danas sam radio ovo:

23wsoxi.jpg

Gotovo je oranje!

zbog mraza, kod nas se izlilo kise, i kise... ne ide bas tako lepo... a repiste cemo mozda morati i sa dve brazde... lezi voda po povrsini...

zbog mraza, kod nas se izlilo kise, i kise... ne ide bas tako lepo... a repiste cemo mozda morati i sa dve brazde... lezi voda po povrsini...
Pogledaj ovde:
http://poljoinfo.com/agrotehnika-u-ratarstvu/zimsko-oranje-2009/

Dragan18 je napisao(la):
e neka vala da si i ti zavrsio mityo sad ::samo odmor:: pa :veseljak:: koliko trosi taj tvoj ursus i kojom brzinom ides u oranju :ppozdrav:?
Paaa zavisi potrošnja od mnogo toga... od 9-20l/kj A vuče leopard 3x14" 6-8km/h imaš negde ispred brzine kretanja/stepen prenosa a najčešće koristim 4 redukovanu/zec

Ja pre jedno sat ipo nisam imao pametnija posla pa izruci pola lonceta kljucale kafe na nogu pa mi sad bridi noga ,jos pocrvenela (izgoreo nogu) :haha:

Sumadinac-Gruzanin je napisao(la):
Ja pre jedno sat ipo nisam imao pametnija posla pa izruci pola lonceta kljucale kafe na nogu pa mi sad bridi noga ,jos pocrvenela (izgoreo nogu) :haha:
idi u apoteku i uzmi jomelop melem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh