Šta ste radili danas ? 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Doneo badnjak kuci i nazdravljamo ceo dan :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: srecan nam Badnji dan :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

jutros iso po badnjak za kucu i za selo u 5 sasti paljenje badnjaka pa posle toga svak svojoj kuci da kuva riblji papras.
SRECAN BADNJI DAN. :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

MONTOYA je napisao(la):
Koja slučajnost-imamo istu mehanizaciju :haha:
Istu imam i ja samo baš nešto i nije često u upotrebi... A i nevolim da radim sa pomenutom radnom mašinom....

11qjmt2.jpg

2mk2ko.jpg

evo kako to izgleda kod nas u Backoj Topoli . Nek je svima sretno badnje vece :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1262808713[/time]

CENIO bih da mi se javi onaj ko mi je obrisao PESMU,tema moje poruke je bila PESMA a ne doticni gospodin koji se nasao na jednoj slici.
Ocekujem da se pesma ponovo vrati u moj post!!!

Lomili cesnicu,ja nasao ::novac:: :cool:

Post je spojen: [time]1262860769[/time]

Te su poruke ::lose:: inace prepodne u crkvu, pa posle u malu crkvu :ppozdrav: , pa onda rucak,pa posle ::suncanje::

Ja sam obrisao kompletnu prepisku koja se doticala politike.

Nije bilo usmereno protiv bilo koga od članova, nego jednostavno treba da imamo obzira prema svim članovima foruma.
Postavljeni video klip, oko koga je sve i počelo, meni lično ne smeta; ali imamo članova kojima nije baš prijatno spominjanje pomenutog čoveka.
Ako želimo zadržati kvalitet foruma, i na neki način, "međunarodni" karakter, ne smemo dopustiti razvijanje prepiske u pravcu u kom je to bilo krenulo.
Ako se neko oseća uvređen može meni pisati na pp.

Gde vi odoste u ovoj temi:haha:Ja sad dosao od kuma,sit,raspolozen i da vidim sta ima na forum kad ono neko resetanje postova,politika,bla,bla......dobro,priznajem,nisam u toku par dana,komp.nam bio na popravci pa nisam bio na netu.Kako su bre prosli ovi dani,ljudi:haha: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Danas spremam slavu
Vidim da je ostao moj post koji je vezan za obrisanu prepisku. Sada sam ga uklonio i izvinjavam se svima što nisam na vreme primetio da je prepiska već uklonjena :ppozdrav: :cao:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh