Šta ste radili danas ? 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pripreme za slavu .realno sa 3161clanova bi mi bas bilo tesno u kuci da zovem sve :haha: :cao:

Milanche je napisao(la):
Pripreme za slavu .realno sa 3161clanova bi mi bas bilo tesno u kuci da zovem sve :haha: :cao:
Nema veze mozemo da jedemo iz vise tura :ppozdrav:
Salim se naravno i ja sam svecar pe da podelimo goste 3161/2 :cao:

eto i kod mene slava SV.Nikola svi ste pozvani... inace juce dok smo cistili put kod komse se zaglavio kamion koji je dovezo ugalj. vozac takodje komsija nas iz sela samo zivi i ima prijavljenu firmu u PANCEVU sa ovim poljoprivrednikom iz mog sela sto je uzeo na 99 god zadrugu 7 maj ako se nevaram i jos par malih sa sve zemljom i masinama ... imt je vukao i nista nije postigao ni da mrdne kamion onda smo zakacili i rakovicu pa smo poceli da vucemo posle 10 15 min izvukli ga mada je bio zesce upao ,cak mi se ucinilo da vucemo i IMT :haha: posto je popucala sajla od imt do rakovice evo slike i snimka ....

34o3e6u.jpg

11w3j2h.jpg

14buk7.jpg

iw3xvd.jpg

malo losiji kvalitet slike
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1x-Z5F3JAfc[/youtube]

Pripreme za slavu...,ako podelimo clanove foruma na sve nas koji sutra slave mozemo sve da ih ugostimo :ppozdrav:

Dobro ste uspeli da ga izvucete, nezgodno dvoriste, da je pravo stojao kamion cast bi ga izvukli
Post je spojen: [time]1261225655[/time]

Srecna slava svima koji slave Sv. Nikolu, ja ne slavim ali idem na slavu!

Danas stigla rakija iz Belog Manastira (selo kod Osjeka)

Dan je veoma lep ali sam malo umoran a i leđa me bole od lopatanja snega!! :udri: :udri:

Cistio sneg celo jutro da su mi ruke otpale. Sada se spremam da idem na slavu. Pozdrav svima koji slave Sv. Nikolu i srecna vam slava, da slavite jos sto godina u sreci i veselju, da ste zivi i zdravi, debeli i pravi, da je mira u drzavi, ko nema da nabavi, ko je bolestan da ozdravi! :ppozdrav:

Doneo delove za ursusa iz prodavnice i odneo delove multipovera kojima treba popravka kod strugara, pa sad sedim za kompom i čistim sneg dok nebudem imao sve delove da sastavim traktor!

ja jutros isao sa starterom da upalim auto rodjaku
pa posle toga na slavu kod drugara
pa veceras isao da iscupam oca iz kanala , posto je covjek umjetnik vozi 4X4 a vise vremena provode po kanalima nego bilo koje drugo auto 4X2

NE DAJ BOZE DA VOZI OBICAN AUTO , pa ja bih stalno morao ici za njim sa traktorom :udri:

danas slava ali oko 4 smo pokusali da opet izadjemo sa sankom za ciscenje snega ,nazaost ni iz dvorista nismo uspeli da izadjemo...sutra stavljamo lance i krecemo ,do sada smetovi na putu oko 80 90 cm bice zajebano mozda upalimo i TORPEDO ako rakovica nebude mogla BICE SLIKA.zanima me dali i vi koristite sanke za ciscenje snega i dali bi mogli da uslikate da vidimo kakve je konstrukcije... :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh