Miloš D.T
Član
Danas sam bio na zabijački palo 3 komada

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zabijačkaMILOŠ D.T je napisao(la):Danas sam bio na zabijački palo 3 komada![]()
![]()
![]()
tuluzFarmer II je napisao(la):unosio tuluz za grejanje
Tj., Sefkerinski rečeno šapurina1Farmer II je napisao(la):Hm, kod mene je malko drugačije, tuluz ≠ tuluzina, tuluz = šapurika, šišarka, ...znači ono što ostane kad okruniš klip kukuruza, tuluzina= stabljika kukuruza kod koje su obrani klipovi![]()
neka te dobro sulzi oce biti slika od ponoveMONTOYA je napisao(la):kupio prikolicu GORICA 14t,naravno kamionsku
cena? slika? cisto ako imas volje nesto vise reci.MONTOYA je napisao(la):kupio prikolicu GORICA 14t,naravno kamionsku
koliko sam cuo po novom zakonu nece moci.miroslav k je napisao(la):moze li kamionska prikolica da se registruje na zelene tablice?
Bećarina pusta je napisao(la):Karalic je napisao(la):A sto nas ne zoves u pomoc? A posle svinjokolja , svinjska daca... E , tu smo glavni! A kad se prave cvarci?Bećarina pusta je napisao(la):Danas ništa posebno, odmarao, plaćao račune, bio u kupovini i pripremio noževe, pištolj i kliješta za sutrašnje klanje. Tri komada su u planu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma nisu to moje svinjokolje. Moja je u petak i subotu, a čvarci se prave isti dan kad se i kolje ili sutradan ako se radi dva dana.
Sutra opet svinjokolja kod drugoga..
A što se tiče poziva svi ste pozvani na rakije, vino i svinjetinu.![]()
Alu stranice,tubeles gume (duple),sutra ću staviti slikeabro je napisao(la):cena? slika? cisto ako imas volje nesto vise reci.MONTOYA je napisao(la):kupio prikolicu GORICA 14t,naravno kamionsku![]()
![]()