Šta ste radili danas ? 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
i danas sam izrazavao nezadovoljstvo sa radom naseg poljoprivrednog ministarstva i samo trazio svoje kao i ljudi koji su bili samnom njih 400 sa traktorima i barem jos toliko bez traktora.... i opet cu sutra i opet dokle god ne udovolje nasim zahtijevima i ne ispune ono sto su obecali....

Danas sam bio kod Branka u Pazovi,malo u gostima a vise smo trazili majice,pravili meni punomoc za racun i tako smo lepo proveli dan i radno i paradno. :ppozdrav:

cene na pijaci u selevcu /komsiluk/ jaganjci 200d, krmace 100d i to je bilo sve u ponudi. posle pijace u selevcu, bio u komsiluku i kupio lepo musko tele po 2,7e druge cene- vinova loza 35d, sadnice oraha 700d/navodno bugarski/, tresnje,visnje itd. oko 150d

Upravo je odjeknulo ono cuveno:"Rucak je na stolu...."!.A pre toga bio da se uclanim u udruzenje"Ratar plus",i tamo malo ::vino:: ::prica:: druzio se sa nasim clanovima @Kish Robertom,@todorom(sa svojom lepsom polovinom)i jos nekim prijateljima iz N.Beceja!A sad na rucak,a posle rucka :spavam:..... :cao: :cao:

danas bili malo u udruzenju,
todor sa lepsom polovinom nam je bio gost,prvi uplatio clanarinu!
pristupili nam novi clanovi....jeste da im je ruka zadrhtala! :haha: :haha:
eb6e4o.jpg

već ste čuli svi šta sam radio tako da je glupo da i ja ponavljam ,slika farmer boba je extra jeste da se posle dugo razmišljanja i sam učlanio u udruženje

Ne radim apsolutno ništa, odmaram :spavam: od petka.
Pretražujem ovaj forum, ćorkam šta ima, još da manje jedem bilo bi odlično ::suncanje::

Nista danas nisam radio Nedeljom nista neradim posto je nedelja za odmor.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh