Šta ste radili danas ? 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
2zh46cl.jpg
cepao drva

I danas se oralo_Ostalo još 9jut :D Ove godine smo orali po kiši,snegu i sad još i po magli.Oči su mi se zamglile ceo dan nisam video dalje od 10m

"Oči su mi se zamglile ceo dan nisam video dalje od 10m"

e bogami ni ja zrenjaninac. smorio sam se prvo dovgovrim sa radnicima u pola 8 vozenje djubra i krenem u 7 na selo. obicno mi treba 10-15 min laganice , a ovog puta 45 min. nista se pod milim bogom se nije videlo nisam ni 60 vozio. uglavnom stignem tamo oko 15 do 8 dok sam doruckovao i doterao prikolicu krenuli u pola 9 :udri: :udri: . Uglavnom uspeli smo da izvezemo 4 velike pobedine petotonke i da zavrsimo djubrenje . Sutra ne radim nista jer je svetac ,a i komsija slavi slavu ,sutra festa. PRekosutra idem da uzorem tih 1,5 kj gde sam izvezao djubar i kod jednog dede imam 3 jutra i gotova sezona! :ppozdrav: :ppozdrav:

evo ja iso da iznesem trulu detelinu iz njive da zapalim kad sam zapalio imao sam sta videti
107m78w.jpg

a u povratku kuci vidim jednu njivu i na njivi posijano zito ali kako posijano :sta: :haha: :D
14wcf9l.jpg
:haha:
malo se lose vidi slikano je u magli i voznji

danas vas samo posmatram ::namigivanje::
toliko poruka jedna za drugom,toliko clanova a nigde off-a a kamoli svadje i vredjanja,kolehe pozdravljam vas i svaka cast,samo takvi ostanite ::svaka cast:: :ppozdrav:

u to ime :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1258745722[/time]

Danas skoro pa nista .Cekao majstora za internet pa nije dosao.Malo probao novu masinu i pregledao katalog od MF.Ovo je moja nova igracka ,posto kad je najmladji Kiraj kuci na staru nemam pristup.
112h6o9.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh