Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
e da sam znao... ma ima dana...Matić je napisao(la):Mogao si svratiti.Od Pećinaca do mene 5 minuta
na sastanku u secerani?MILOŠ D.T je napisao(la):Bio u Pećincima i Rumi.
Od instalacije samo elektricnu...milos bota je napisao(la):to za belu tablicu nisam znao,dali mora da ima i instalacuju?
mucobieno je napisao(la):jutros bio u Pecincima, sva govna se skupila na jednom mestu, i prodavali nam maglu...
Ovaj hocu reci bio sam u sunoku na sastanku, i tako to...
Biće malko produžena šasija i sedište neće imati, već ć celo biti sanduk..... i proširiću sanduk za 25cm, kao i osovine, i najverovatnije će imati samo donje stranice(bar za početak) i limeni patos...(u tu svrhu imam staru kapiju)mirmag je napisao(la):Dobra je to stvar.Imam i ja jedan takav sa sedistem,kompletno sredjen i sluzi mi tokom cele godine da prevuce vestak,seme...A ako treba za ispomoc u zetvi ili berbi tu je!Posto ima opstinsku(belu) tablicu,nije podlezan tehnickom i registraciji...jos jedan plus!
Atest i eto registracijepeto1 je napisao(la):@ mityoo
Nemoj samo da stvis tehnicki crtez da neko ne prekopira.
Kako ces to i dali uopste moci registrovati, jel ako ces da vozis manje terete onda ces sigurno vise biti u gradu nego na njivi sa njim.