Šta ste radili danas ? 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ujutro čistio sneg ,pa bio na prezentaciji DKC hibrida jeli, pili... pa sad na forumu

jutros bio u Pecincima, sva govna se skupila na jednom mestu, i prodavali nam maglu...
Ovaj hocu reci bio sam u sunoku na sastanku, i tako to... :cao:

Danas sam sam bio na predavanju u St. pazovi koje je organizovala Delta-agrar, tema je bila siroka lepeza njihovih preparata i semena kukuruza Pionir, bilo je :D :ppozdrav:

Razbucao jedan špediter na sastavne komponente!
Pravim od njega prikolicu za traktor, kad neki manji teret treba preneti sa tačke A na tačku B da nemoram zmajevku da kačim!

2n1feo3.jpg

av09z9.jpg

Dobra je to stvar.Imam i ja jedan takav sa sedistem,kompletno sredjen i sluzi mi tokom cele godine da prevuce vestak,seme...A ako treba za ispomoc u zetvi ili berbi tu je!Posto ima opstinsku(belu) tablicu,nije podlezan tehnickom i registraciji...jos jedan plus!

Ovo smo radili danas negde oko 00,30 h :ppozdrav:
Pogled iz kafane na ulicu.
3 gosta sa 3 auta, a ovamo spominju krizu :D
2l9saxf.jpg

mirmag je napisao(la):
Dobra je to stvar.Imam i ja jedan takav sa sedistem,kompletno sredjen i sluzi mi tokom cele godine da prevuce vestak,seme...A ako treba za ispomoc u zetvi ili berbi tu je!Posto ima opstinsku(belu) tablicu,nije podlezan tehnickom i registraciji...jos jedan plus!
Biće malko produžena šasija i sedište neće imati, već ć celo biti sanduk..... i proširiću sanduk za 25cm, kao i osovine, i najverovatnije će imati samo donje stranice(bar za početak) i limeni patos...(u tu svrhu imam staru kapiju)

@ mityoo

Nemoj samo da stvis tehnicki crtez da neko ne prekopira. :haha:

Kako ces to i dali uopste moci registrovati, jel ako ces da vozis manje terete onda ces sigurno vise biti u gradu nego na njivi sa njim.

peto1 je napisao(la):
@ mityoo

Nemoj samo da stvis tehnicki crtez da neko ne prekopira. :haha:

Kako ces to i dali uopste moci registrovati, jel ako ces da vozis manje terete onda ces sigurno vise biti u gradu nego na njivi sa njim.
Atest i eto registracije

Pa imam one plave tablice od špeditera, a ako to nebude moglo tako onda ću atestirati kao samogradnju, pa ugradim naletnu kočnicu na rudu i gotovo!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh