Šta ste radili danas ? 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo umereno konzumirati alkohol u nicemu ne treba preterivati.

Pravio pokolj među zecovima.... Zatim pravio rotaciona svetla za označavanje najisturenije tačke mašina...

Malo servisiranja,
dpaamt.jpg

planirao sam danas ici montirati pec u radionu, da se malo grejem dok se sarafa, ali izgleda da nista od toga... tek sad sam ustao... :haha:

Peto
Odvodnjavanje je plaćeno ove godine kao i prethodnih što se plaćalo isto.Takva nam je zemlja,ne može brzo da upije vodu pa jezerca ostaju i do Avgusta meseca

Био сестрићу на рођендан, таман кад смо сели да замезимо зову тели ми се крава, ајд кући. Мушко је па ме је обрадовало.

@ Matić

Pa zar nema nikakvih odvodnih kanala ni prema Dunavu ni Savi da se to sanira. Kad vec naplacuju onda neka nesto i rade.

Oni rade samo na popunjavanju uplatnica koje nam salju...to im je sav posao!A najveca sramota je to da u ovakoj godini kada su poplave na svakom koraku,oni bez blama naplacuju i ucenjuju poljoprivrednike....st..a pogana :zli: :zli:

Pisem zato sto sam na Tisi i Dunavu video nekoliko pumpi koje prepumpavaju vodu iz kanala u Dunav ili Tisu. To je iz pecaroskog gledanja.

mirko_markovic67 je napisao(la):
Био сестрићу на рођендан, таман кад смо сели да замезимо зову тели ми се крава, ајд кући. Мушко је па ме је обрадовало.
A zensko te ne bi obradovalo,da povecas stado?? :haha: :ppozdrav: :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1264281087[/time]

Ма какво женско, требају ми ::novac:: а женска су ми свака генерација све лошија иако увек осемењавам бајаги расним семеном. Морам да мењам генетски састав овако не иде у добром правцу.

mirko_markovic67 je napisao(la):
Mirko, zivo, zdravo i korisno ti bilo-cestitam! :bravo: :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh