Šta ste radili danas ? 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
koliko ja radim sa dizalicama i odvajanjem traktora nikad mi se nije desilo da padne ili da sklizne evo i danas sam odvojio 567 i nije pao

kombajner nisi jedini koji menja druk ležaj samo ja menjam i lamele i najverovatnije komplet korpu

todor je napisao(la):
kombajner nisi jedini koji menja druk ležaj samo ja menjam i lamele i najverovatnije komplet korpu
menjam i ja lamelu samo za menjac za kardan ne i pipke za korpu al neznam dal cu naci :S... koliko je odprilike cena lamele za IMT

todor je napisao(la):
koliko ja radim sa dizalicama i odvajanjem traktora nikad mi se nije desilo da padne ili da sklizne evo i danas sam odvojio 567 i nije pao

i ja bi mozda tako radio, ali oce dizalica da odseta nocu :udri:. obicno ih ostavljam na klocnama

nemam pojma sutra idem po delove znači sve novo mu stavjam a biće i 539 da se radi

dr Dule je napisao(la):
todor je napisao(la):

i ja bi mozda tako radio, ali oce dizalica da odseta nocu :udri:. obicno ih ostavljam na klocnama

ko ti je kriv sto si na dizalicu postavio tockove :haha:
kada dignes traktor a ti uzmi i zavari je za traktor , pa nek je onda odnese :veseljak::

Nmozes da zavaris celik od dizalice sa livenim blokom od traktora.

Jedino da ga vezes jedekom.

Ja jutros isao do fakulteta i pokisao ko nikad u zivotu ,odem u selo a tamo u livadama pored puta jezera se napravila ,Sta je ovom vremenu umesto da bude sneg do kolena pada kisa kao u amazonskoj dzungli

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh