kombajner
Član
isto misljenje,ali mozda dragan nesto zna ili misli da ne popuca?todor je napisao(la):pa šta mu fali što je na metal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
isto misljenje,ali mozda dragan nesto zna ili misli da ne popuca?todor je napisao(la):pa šta mu fali što je na metal
ma nema da mrdnetodor je napisao(la):koliko ja radim sa dizalicama i odvajanjem traktora nikad mi se nije desilo da padne ili da sklizne evo i danas sam odvojio 567 i nije pao
menjam i ja lamelu samo za menjac za kardan ne i pipke za korpu al neznam dal cu naci :S... koliko je odprilike cena lamele za IMTtodor je napisao(la):kombajner nisi jedini koji menja druk ležaj samo ja menjam i lamele i najverovatnije komplet korpu
todor je napisao(la):koliko ja radim sa dizalicama i odvajanjem traktora nikad mi se nije desilo da padne ili da sklizne evo i danas sam odvojio 567 i nije pao
nikt je napisao(la):Данас завршио орање!
dr Dule je napisao(la):todor je napisao(la):koliko ja radim sa dizalicama i odvajanjem traktora nikad mi se nije desilo da padne ili da sklizne evo i danas sam odvojio 567 i nije pao
i ja bi mozda tako radio, ali oce dizalica da odseta nocu. obicno ih ostavljam na klocnama
savoris je napisao(la):nista se ti ne sekiraj Ni100 vari sve za sve![]()