Šta ste radili danas ? 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja sam danas cistio lisce ispred kuce ali kisa me oterala pa sam prekinuo sa poslom
wml30o.jpg

Todore! jesi zadovoljan prinosom? kako uspeo, isplativo li raditi postrnu setvu? možda navodnjavao

Deni je napisao(la):
Todore! jesi zadovoljan prinosom? kako uspeo, isplativo li raditi postrnu setvu? možda navodnjavao
na pola jutra puna prikolica ništa navodnjavano i dosta sam zadovoljan jer to je seme od nekoliko vrsta koji ide u redovnu setvu samo što je ovaj postrni sejan na 16cm tako da sam i više nego zadovoljan

Bećarina pusta je napisao(la):
Jutros bio na svinjokolji, pa poslije spremanje šupa i strojeva.
:D :D :D :ppozdrav: ::000:: ::000:: ::000:: ::000::

posto si rekao da su 4 pala za slobodu EVO CETRI SMAJLIJA :D
Post je spojen: [time]1259694971[/time]
jutros od 6 bio aktivan, otisao na fakultet da overavam neke vezbe pa onda od 8 do 12 na predavanja,pa isao u VAIT da kupim sigurnosni sraf za vogela (promenili adresu pa poljubio vrata), bio da kupim delove za kola(zupcasti,rolere,zatezac,prednje plocice ,i zadnje pakne). DA imam da radim nesto za vikend (naravno uz pomoc mog ujaka automehanicara) evo malopre dosao kuci otusirao se i sad cekam neko drustvo na koju ljutu :cool: :ppozdrav: :D
::traktor::

Danas ništa posebno, odmarao, plaćao račune, bio u kupovini i pripremio noževe, pištolj i kliješta za sutrašnje klanje. Tri komada su u planu. ::000:: ::000:: ::000::

Danas ništa posebno, odmarao, plaćao račune, bio u kupovini i pripremio noževe, pištolj i kliješta za sutrašnje klanje. Tri komada su u planu. ::000:: ::000:: ::000::
A sto nas ne zoves u pomoc? A posle svinjokolja , svinjska daca... E , tu smo glavni! A kad se prave cvarci? :ppozdrav: ::000::

Karalic je napisao(la):
A sto nas ne zoves u pomoc? A posle svinjokolja , svinjska daca... E , tu smo glavni! A kad se prave cvarci? :ppozdrav: ::000::

Ma nisu to moje svinjokolje. Moja je u petak i subotu, a čvarci se prave isti dan kad se i kolje ili sutradan ako se radi dva dana.

Sutra opet svinjokolja kod drugoga. ::000::

A što se tiče poziva svi ste pozvani na rakije, vino i svinjetinu. :ppozdrav:

Danas sem poslova oko krava nista veliko nisam radio. Ubila me ova kisa u pojam.
Za vikend i mi cemo ::000::, pa ce biti ::prica:: :veseljak:: ::vino:: :ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh