Šta ste radili danas ? 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
izvlačio đubre od junica i bikova

Nema slika,hteo sam da razbijem i telefon i traktor.Jedino ovratine nisu pojeli a ostalo trči-trči pa žito.Usejavanje sledi sutra.

slavonac je napisao(la):
hvala na čestitkama -sad sam ispratio zadnje goste a i malo mi se muti pred očima puno se :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: ::vino:: ::vino:: ::vino:: ::prica::
Slavonac< blago meni , sada mi Ti spavas snom pravednika jer se juce mnogo ::vino:: ::vino:: ::vino:: :veseljak:: Da si Ti nama svima ziv i zdrav , kao i Tvoja porodica i slavio nam jos STOTINU godina :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: ::svaka cast::

Pogledajte sta rade komsije,covek izoravao uzglavke i okretao po mojoj njivi!
34xm5mx.jpg
Kada ga budem uvatio,jebo je ježa u ledja :zli: :zli: :zli:

Ima toga svuda.Tako je i meni komšija uradio ala sam mu posle vratio sve je odskako od zemlje kada je video :udri: :udri: :nono: :nono:

Ovakvo okretanje po njivi nije u redu.Mora da se ima tolerancije pri zavrsavanju parcele i kad se rade uvratine ali ovo je bezobrazluk.

nije to ništa meni su prošle godine okrećali po detelini i žitu dok nisam stavio daske sa exerima i čekao kod vulkanizera da vidim koji komšija je gazio

Meni nepreostaje nista nego da opet preorem uvratine,ali... ovo je u Vrbasu,a mehanizacija u susednom selu kod mojih roditelja!I sad preci 15 km da bih to preorao nema mi smisla!Moj problem je sto ne znam komsiju,samo znam da vozi nekog nadrkanog Case od 200 konja i izivljava na ovakav nacin!Ma naj.... mu se ja... :zli:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh